http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

woensdag 28 mei 2014

En het is..... een AFFO

 En Iwan heeft hem meteen gevonden. Het is duidelijk dat dit zíjn quiltje is

Ik heb toch maar niet gewacht tot ik wat meer bedreven ben in het machinequilten uit de vrije hand en heb er een randje van mijn naaimachine op los gelaten met een leuk garen
Nog een blik op de achterkant, want die mag ook gezien worden

En mijn eerste quilt is een feit. 

Verder kreeg ik vandaag dit
op de deurmat. Ik had op MP een setje stofjes van Judie Rohermel gescoord. Allemaal 8F dus een mooi formaat om in mijn Farmers Wife erbij te verwerken. Heerlijk wat een mooie stoffen zijn dit. Tot voor kort kende ik deze ontwerpster nog niet, maar al bloggende leer je aardig wat van medequiltsters. Deze ontwerpster maakt veel reproducties van stoffen die in oude quilts, zoals uit de Civil war, verwerkt zijn. Erg leuk om die tijd terug te laten komen in de patronen van de quilts uit die tijd. De stofjes zijn al gewassen en hangen nu netjes op een rijtje te wachten op hun strijkbeurt

Kortom, ik heb een blije en productieve dag achter de rug en nu ga ik verder priegelen met mijn quiltoefenlapje.

Bedankt voor het kijken en een fijne hemelvaartsdag morgen.groetjes van de Priegelmiep

4 opmerkingen:

 1. En deze AFFO is 'n ware BRAVO. Wat 'n leuke kleuren, details en wat 'n hoop gepriegel. Ik begrijp alleen de functie van die harige, oranje lap bovenop niet zo haha. Het kijkt iig. erg content met z'n persoonlijke quilt.
  Ga vooral zo door, want hier worden wij kijkers erg blij van.
  Prettige Hemelvaartsdag!

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet dat er mooi uit, een klein kunstwerk. Lekker fleurig ook. Zelfs de achterkant is mooi, Iwan kan zelfs nog kiezen. Zo te zien laat ie niemand in de buurt van zijn troon komen.... Ben onder de indruk van zijn blik.
  Jullie ook een fijne Hemelvaartsdag (en hopelijk een droge).

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou zus, zo te zien ben je nu al een echt quilt-talent! De achterkant is ook prachtig geworden, complimenten. Ik hoop dat Iwan dit ook naar waarde weet te schatten!
  Liefs, Riek

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi geworden!! En die lapjes... ja super natuurlijk! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen