http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

zaterdag 24 mei 2014

Update mandjes

Het is dan wel geen mandjesdag, maar toch wil ik mijn mandjes graag aan jullie laten zien. Ik heb er de afgelopen weken hard aan gewerkt  en heb er nu 37. Dat zijn er nog lang geen vierhonderdzoveel, maar ach, ik moet het komende jaar nog wel wat te doen hebben. Wat een lekker scrappy geheel wordt het hè? Ik vind het wel een beetje retro eruit zien. Ik zou ze graag aan elkaar maken, maar dan moet ik eerst bedenken wat ik in de driehoekige ruimtes aan de zijkant maak. Als ze aan elkaar komen, worden de mandjes met dezelfde print wel wat meer verspreid over de hele quilt uiteraard.


 Nog even wat close ups
Het is zo vreselijk leuk om te doen. Maar ze moeten nu even wachten tot een later tijdstip, want ik heb van mijn lief een bestelling gekregen voor de tuintafel. Daar moet ik eerst mee aan de slag. 
Bedankt voor het kijken en een fijn weekend.


groetjes van de Priegelmiep

6 opmerkingen:

 1. Wauw wat een vrolijk gezicht zo allemaal bij elkaar. Ik ben erg benieuwd hoe het uiteindelijk gaat worden maar ja, eerst de tuintafel. Wat ga je daarmee doen eigenlijk? Schilderen of komt daar ook een kleedje op? Gelukkig ben ik niet nieuwsgierig..... ¦0)

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig dat je niet nieuwsgierig bent. Anders zou ik moeten verklappen dat er een kleedje op komt en dan is de verrassing eraf

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jippie, alweer 'n blogpost van Alie! Je gaat echt als 'n treintje he.
  Wat ziet dat er kleurig uit. Hoeveel tijd gaat er eigenlijk per mandje in zitten?
  Ik ben overigens ook erg blij, dat G. niet nieuwsgierig is. Dan hoef ik dat ook niet te zijn :O)

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met het knippen erbij ben ik drie kwartier tot een uur bezig met een mandje. Afhankelijk van hoe vaak ik even uitrust van de vermoeienis :)))

   gr. Alie

   Verwijderen
 4. Je mandjes zijn leuk en vrolijk een plezier om naar te kijken een heerlijk project!~
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben graag bij je wezen kijken hoor. Een goed idee om eerst heel veel mandjes te hebben voordat je ze aan elkaar gaat zetten. Het is zeker al een leuk geheel.

  BeantwoordenVerwijderen