http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

zaterdag 17 mei 2014

Iwan en de UFO
Omdat ik  niet wil dat mijn trouwe bloglezers er elke keer bekaaid afkomen met beginnende of projectjes of deeltjes van een langdurig project, post ik vandaag nog maar eens iets dat meer toont. Met dit log cabin quiltje was ik aan het eind van mijn eerste cursus druk. Ik was van plan om hem afgelopen week af te maken, maar dat is niet helemaal gelukt. Ik dacht dat ik na de les machinequilting wel het randje uit de vrije hand kon quilten. Maar dat valt allemaal nog niet mee, dus blijft dit nog even een UFO. Ik heb de blokken wel in de naad doorgequilt, maar dat is niet erg naar mijn zin geworden. Daarom heb ik hem maar op een veilig afstandje gefotografeerd. Dan lijkt het net alsof ik al heel wat kan. Tijdens het sandwichen van de drie lagen vond Iwan dat hij die lap maar eens moest keuren 
Op zachtheid 
Warmte


GeurHm, als speelkleed is dat ding ook wel aardig

De keurmeester heeft gesproken. Deze quilt is nu officieel eigendom van onze Perzische Prins. En of ik er maar heel snel een affo van wil maken.


Groetjes, en een fijn weekend verder van de Priegelmiep8 opmerkingen:

 1. Ik vind 't er al erg mooi uitzien hoor. Je hebt 'm op goede afstand gefotografeerd.
  Als deze keurmeester 'm al goedkeurt, dan heb je 't zeker goed gedaan. Wat kan die Iwan kritisch kijken. Wel erg herkenbaar, al die aandacht voor je projectje. Rossi gaat er ook 't liefste bovenop zitten :O).

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, deze is gaaf zeg. Dit geeft inderdaad een nog beter idee van hoe het uiteindelijk moet gaan worden. Mooi die kleurtjes zo bij elkaar. De uitdrukking van de Prins op de 3e foto is heel helder: MIJN. Ha ha, zo grappig.
  Fijn weekend!!

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik geef je keurmeester helemaal gelijk. Een leuke quilt moet gebruikt worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze quilt is leuk geworden ! En als je keurmeester hem al goed vindt zou ik het ook zo laten. Er komen nog zo veel leuke projecten in de toekomst, dan heb je daar meer tijd voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi zeg! Wat kun je toch een leuke dingen doen met die log cabin blokken hé?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een nooie quilt en wat is Iwan mooi. Ik zou hem zeker snel afmaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt me geen goed plan..........Iwan mag nog wel 'n tijdje blijven.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, gelukkig maar. Hij was al helemaal weggekropen bibberend in zijn tentje

   gr. Alie

   Verwijderen