http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

dinsdag 5 oktober 2010

pop-up kaartHier is dan eindelijk mijn creatie waarmee ik begonnen was tijdens de workshop met Gerrittina hier aan huis. Gerrittina had mij een tijd geleden al eens een kaartje laten zien waar aan de binnenkant een spiraal zat als pop-up en wij vonden het allebei wel een leuk idee om hier een kaartje mee te maken. Ik had inmiddels op de webshop van de Silhoutte een bestandje gevonden met een ster en we konden dus meteen aan de gang. Het kost wel heel veel papier hoor, zo aan drie kanten pimpen, maar het resultaat is er dan ook naar. Het papier is van My minds eye, colorful Christmas. De stempel is van WoJ "Herb" en ik heb deze week het klokje geborduurd, dat van een stencil van Chrissie is. Binnenin heb ik de stans van Bosskut weer gebruikt en een pons van Maria Stewart. De vogeltjes zijn van een sheet stempels van Hero Arts.
Hij is misschien iets aan de drukke kant, maar och, voor een kerstkaart vind ik dat ook niet zo erg. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
groetjes, Alie

6 opmerkingen:

 1. Wauw Alie, ben helemaal sprakeloos.........
  ...........................................
  ...........................................
  klapklapklapklap(staande ovatie)

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik zie dat je helemaal niets meer kunt zeggen. Komt zeker van alle lijm die ik op de kaart gebruikt heb. Ja, dat is ook kwaliteitslijm van de Action.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben weer 'n beetje bijgekomen van die overdosis creativiteit.Ben nog niet zo spraakzaam, maar kan je zeggen dat ik 'm helemaal te gek vind!
  Ben je er lang mee beziggeweest?

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank dank. Ja, ik ben er bijna de hele ochtend mee bezig geweest. En gisteren natuurlijk met het borduren. En natuurlijk tijdens de workshop. Ik ben blij dat je je spraak weer terug hebt, ik begon me echt zorgen te maken. Ik zal in het wat voorzichtiger zijn met mijn creaties.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooooooooooooooooh, hij is erg leuk geworden!! Ik zal de mijne ook eens afmaken. De inspiratie ontbreekt een beetje maar als ik die van jou zie wil ik er toch wel mee door.
  Complimenten Alie.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeps, ik begin nou wel een beetje verlegen te worden hoor.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen