http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

woensdag 27 oktober 2010

James bear Christmas crackerHallo dames,
Hier een kaartje met James Bear. Ik had in Enschede een ideetje gezien met lint door gaatjes in een border en heb er mijn eigen draai aan gegeven. Voor de border heb ik een pons van MS gebruikt. Het afdrukje is uiteraard van LotV en het papier is nu ook eens een keer van Kruidvat.
Voor de tekst van Hero Arts heb ik weer een sheetje gebruikt. Toch wel makkelijk hoor, je zet het gewoon vast met een paar glue dots. Ik ben er niet helemaal tevreden over, want eerst was het afdrukje verder helemaal wit en ik vond dat het roze van het lint nog ergens terug moest komen en heb ik dus vanochtend nadat hij helemaal klaar was, nog met de AB om het plaatje heen gespoten. Ik weet niet goed wat ik ervan moet vinden.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

groetjes, Alie

5 opmerkingen:

 1. Ik vind 'm eigenlijk heel erg leuk hoor. Als je niets gezegd had over die achtergrond, had ik er ook niet zo kritisch naar gekeken.Misschien had je 't iets netter kunnen doen, maar ja dan kun je wel aan de gang blijven met dat gemisschien :O)
  Dat ideetje met 't lint vind ik helemaal te gek.
  Applaus.

  gr.Vonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank, dank. Ja, het was erg lastig spuiten nu hij al helemaal op het kaartje zat en met de flowersoft. Ik kan altijd nog met de blender eroverheen spuiten.
  Maar er zijn meer punten van kritiek over de afwerking hoor: ik was ook weer van de scheve matjes. Nou, ik laat hem maar zo, dan stuur ik hem naar iemand die niet zo kritisch kijkt, haha.
  Leuk he met dat lint.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn reactie was niet geplaatst. Raar hoor.
  Ik had gezegd dat ik het mooie kaart vond. Misschien dat je van dichtbij kan zien wat er mis is maar zo valt ie wel mee. Ik vind wel dat je een groot risico neemt om een kaart die klaar is nog zo rigoreus te bewerken. Mijn ervaring is altijd dat zoiets verkeerd uitpakt.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O ja, en ik had gevraagd of je die glue dots niet ziet door de sheet heen. En het lintje vind ik erg leuk geworden. Goed idee!!

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, ik vond het ook een risico. Ik heb het al vaker gedaan en dan hou ik m'n adem in. Maar ja, als ik er niet tevreden over ben, is het ook weer irritant.
  Nee, je ziet niets van de glue dots. Ik heb ze wel een beetje achter de letters en de bal geplakt.

  BeantwoordenVerwijderen