http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

dinsdag 12 oktober 2010

Thank you so much


Hier een kaartje dat ik gemaakt heb voor mijn therapeute die volgende week voor het laatst werkt.
Het papier is van BG en de stans die ik voor het afdrukje en het papier eronder heb gebruikt, is van Nellie Snellen. De kleinste maat heb ik gebruikt voor de hoekjes; daarvoor heb ik het gestanste papier in vieren gesneden. De tekst is van een stempel van Hero Arts en de knoopjes komen uit het doosje dat ik op mijn verjaardag mocht ontvangen van een van mijn trouwe blogvolgertjes.
Het afdrukje is van PB.

groetjes, Alie

5 opmerkingen:

 1. Die is leuk geworden zeg!
  Prachtige kleuren, leuk afdrukje en 'n super idee.Van de kleinste stans 4 hoekje maken. Hoe kom je erop? Zo'n goed idee vraagt om navolging....:O)

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ga gerust je gang. Ik had het al eens gedaan op een LO met het stuk dat overbleef van een stans. Dan zit je zo met dat papier te draaien en je vindt het zonde om weg te gooien. Maar zo vond ik het ook wel leuk. Minder zuinig natuurlijk, maar wie maalt daarom.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een goede ideeën krijg ik toch van jullie. Ben blij met zulke blogmaatjes!! Alie wat een super leuke kaart heb je gemaakt. Die hoekjes......wat een leuk effect. Helemaal goedgekeurd!!

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kijk, nou kan mijn dag niet meer stuk: een compliment van twee van mijn trouwe blogvolgers. Dank dames. En eigenlijk is het heel simpel met en leuk effect, wat wil je nog meer. Zou ik er patent op kunnen aanvragen?

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kaart Alie!
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen