http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

donderdag 30 september 2010

Opkikker

Posted by Picasa


Hier mijn laatste kaart, die ik gestuurd heb naar nog een blogvolgster die geveld werd door het verkoudheidsvirus. Hoewel ze nog wel erg productief is. Ik weet dat ze iets met kikkers heeft, dus heb ik mijn Sil weer aan het werk gezet. Niet zonder slag of stoot, moet ik erbij vermelden, want ik heb afgelopen weekend de nieuwe Silhouette software gedownload en ik kon het bestandje van het frame er niet in openen. !@##$%. Dus heb ik het met de oude software moeten doen. Tijdens het snijden begreep ik waarom ik het bestand niet had kunnen openen: dit was weer zo'n bestandje dat ik van het web had geplukt met heel veel snijlijnen over elkaar heen. Het apparaat heeft een half uur staan jakkeren voordat het klaar was. Zo slecht voor mijn plakmatten. Dat is een goede les voor in het vervolg. De nieuwe software heeft hiervoor duidelijk een bescherming ingebouwd. Toch vond ik het frame wel erg leuk
Het papier is van BG, een oude lijn. Ik vind het zo op de foto wel erg groen geworden; ik kan me niet herinneren dat de kaart zó groen was.
Zo dames, jullie zien wel dat ik niet stil zit. Als jullie aldoor maar ziek worden en ik kaartjes voor jullie moet gaan zitten maken, blijft er niet veel tijd over voor KK's.

gr. Alie

6 opmerkingen:

 1. Hee, geen verhaaltje erbij? Ach dat mag de pret niet drukken, want ik vind 'm zo ook al erg leuk.Zo te zien heeft je Sil. goed werk geleverd,want dat uitsnijwerk is geweldig!
  Ha, je hebt ook zitten zpelen met je gelpennen?
  Wauwie, wat ben jij "rechtlijnig" haha.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aha, toch wel 'n verhaaltje. Kweet alleen niet of ik 't wel zo leuk vind.Ons er 'n beetje de schuld geven, dat je niet aan je KK toekomt.
  Dat gaat je weer punten kosten bij G. Niet dat dat nodig is, want ik ben toch de zoetste lalalalaaaaaaaaa.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weeeeeh, is dat mijn straf omdat ik me het vuur uit de sloffen loop voor kaartjes voor jullie. Hah, wacht maar, mij wraak zal zoet zijn en dan ben ik weer de zoetste.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dames, dames, beheers je. De strijd tussen jullie wordt wel een beetje heftig. Nog even en jullie krijgen geen van beiden een mooie kaart (het is net of ik mijn moeder hoor, ha ha). Jullie krijgen allebei van mij een mooie kerstkaart. Vooral na de mooie kaarten waar jullie mij aangenaam mee verrast hebben. En nu lief zijn voor elkaar!!

  Nog even over de kaart. Hij lijkt hier inderdaad groener dan ie is. Ik vind hem heel bijzonder. Vooral dat kikkerframe is heel apart. En nu ik weet hoeveel moeite het heeft gekost ben ik er helemaal zuinig op!! Dank je wel Alie.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O, maar we hebben helemaal geen ruzie hoor, we gunnen elkaar de wéreld aan mooie kaarten. Als we zelf maar de mooiste krijgen, hihi. Maar ik zal me koest houden, ik wil ook niet riskeren dat ik credits verlies. Hebben we nog inspraak in welke kaart we krijgen? Ik wil wel een verlanglijstje sturen hoor, haha.
  Ik ben blij dat jij blij bent met je kaartje(s). Als je er maar van opkikkert.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als het goed is, krijgen jullie nu allebei een email als er reacties (zoals deze) op mijn blog komen. Instellen op je eigen blog bij instellingen reacties onderaan

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen