http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

vrijdag 24 september 2010

Get wellHier een kaartje dat ik voor een zieke snotterende blogvolgster heb gemaakt. Het afdrukje is van Mo Manning (Swine flu) en het papier is allemaal van Basic Grey. Ook het achtergrondpapier, wat van een vel Doilypapier is. Ik kon het alleen in deze kleur vinden, ik geloof ook niet dat er nog andere kleuren zijn, maar ik was er helemaal weg van.
Het label, dat ik kreeg van dezelfde blogvolgster (evenals diverse embellishments op de kaart - dat vond ik wel toepasselijk), heb ik gestempeld met een tekst van Hero arts.
Een smeuïg detail is de groene stickles op de zakdoekjes, ahum.... ander onderwerp. Maar ik geloof dat ze toch niet zo goed te zien zijn op de foto.
Groetjes, Alie

3 opmerkingen:

 1. Leuk kaartje Alie. Had ik al verteld dat ik verkouden ben en steeds moet niezen? Ik heb alleen geen last van groene klodders. Ha ha. Leuk is dat bloemetje geworden!! Het matje met die puntjes achter het afdrukje is ws weer met de Sil gemaakt?

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In 't echie zien die groene Stickles er heel authentiek uit....jakkie.
  Ik moest er erg om lachen, dus dat is je goed gelukt :O) Dat doilie papier is prachtig; Jammer dat je er niet meer van hebt. Ik heb nl. best 'n extra kadootje verdient.Nu zie ik me genoodzaakt om de kaart te gaan slopen...

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het matje met de puntjes is heel ouderwets van een nestie....
  Nog een zieke? Ik geloof dat ik weer aan het werk moet. Kun je nog even ziek blijven tot volgende week? Wij moeten dit weekend de standplaats op de camping afbouwen. Vasthouden zou ik zo zeggen.
  En ik heb nog van dat doilypapier; het was een 12 inchvel. Maar die hou ik lekker voor mezelf. Ga jij die kaart maar slopen hoor. Ik denk niet dat er veel van overblijft, want ik gebruik goeie lijm.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen