http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

maandag 13 september 2010

Pinguin ChickHier alweer een creatie voor de kerst. Het afdrukje heb ik vorig jaar van Gerrittina gekregen, een paar A4-tjes met van die leuke pinguin chicks. Ik was er helemaal weg van.
Het papier is uit de kerstcollectie van Bo Bunny van vorig jaar, dat ik in Duitsland (!!) heb weten te bemachtigen. Maar je schijnt het nu ook in Nederland weer te kunnen krijgen :(. Heb ik daar 100 internetpagina's voor afgestruind?
De cirkel met de kristallen komt, ja hoe kan het ook anders, uit mijn wondermachientje en de bloem is de Poinsetta stans van Bosskut (jeetje, ik krijg wat van al die k-namen).Ik dacht dat ik nooit meer stansen hoefde te kopen, maar deze vond ik toch wel erg mooi en heb hem afgelopen week gekocht. Wel duur en ik bedacht nog dat mijn Sil dit ook wel kan maken, maar die heeft wel erg veel moeite met glitterpapier. Ik vond de brad in het midden er wel heel mooi bij passen. Bolletjesband onderaan en een randje met handschoentjes op sheet gestempeld (Hero arts) en ook de tekst is van Hero Arts. En alweer een KK.
groetjes, Alie

11 opmerkingen:

 1. Oooooh wauw! Ik weet dat ik in herhaling val, maar deze is ook alweer zo geweldig.Ik vind dat idee van dat stukje sheet helemaal te gek.
  Waar koop je dat spul?
  Die poinsetta + brad maakt 't helemaal af.
  Applausapplausapplaus!

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk geworden Alie!! Vooral die cirkel met kristallen is erg mooi. Die Poinsetta stans ga ik binnenkort zeker bij je gebruiken!!! Het blijft ook een leuke digistempel he?!

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, als jij nu eens met wensen komt voor wat voor uitgesneden kaartjes wil, of stukjes met tekst o.d. Dan stuur ik gelijk een sheetje mee. Ik doe eindeloos met 1 sheet, maar je kunt ze per pak kopen gewoon bij de Bruna, maar daar zitten er wel 20 in, voor een euro 0f 6,7. Maar ik wil je best 1 of 2 sheetjes sturen hoor. GRATIS

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Trouwens, jammer dat je de kaart hebt verkleind, zo kan ik niet van dichterbij neuzen. Ha ha, ik ben nogal nieuwsgierig van aard.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou, zal ik hem er in het groot erop zetten? Maar dan kan mijn watermerk er niet in. Want ik zit dus nog steeds te hannesen met Gimp. Maar ik zet hem er zo op.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O, en je mag je helemaal suf stansen vrijdag hoor. Ik wil ook nog eens kijken of ik wat kan freubelen met mijn Silhouettesoftware voor leuke kaartjes.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als je me 'n sheetje zou willen sturen, zou je me erg happy maken.Wat die uitgesneden kaartjes betreft: Doe maar 'n paar witte met sterretjes of sneeuwkristalletjes....please.
  Leef je maar lekker uit.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Komt helemaal voor de bakker hoor
  Als ik tijd heb tenminste voor iets anders dan voor mijn nieuwe ereader.
  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohhhhh, heb je een Ereader. Lijkt mij ideaal. Vooral nu ik de boekenkast op zolder ingepikt heb. Alle boeken liggen nu achter de knieschotten. Ze mogen van Peter nog niet naar de rommelmarkt. Jammer. Ha ha, wacht maar mijn kans komt nog wel. Zodra hij ook een Ereader heeft denkt ie er wel anders over.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die arme Peter toch. Straks ligt hij ook nog achter de knieschotten.
  Zeg maar tegen hem dat je op MP al een ereader vanaf 125 euro kunt krijgen (nieuw of gebruikt, maar dan vaak wel zonder aankoopbon). Bij Bol.com trouwens nieuw voor 169 euro. En ik heb via Mp een dvd besteld met 100 ebooks voor 15 euro. Vast niet legaal, haha. Maar ik heb voorlopig wat te lezen.

  gr. alie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Peter heeft mazzel, er liggen zoveel spullen van mij dat hij niet meer achter de knieschotten past. Peter wil nog even wachten met de aanschaf, hij verwacht tegen de kerst nog wel leuke aanbiedingen.

  Fijn dat je de kaart hebt vergroot. Nu kon ik het allemaal nog beter bekijken. Ziet er goed uit Alie!!

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen