http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

maandag 6 september 2010

En paars zal het zijnVandaag ben ik maar weer eens aan de freubel gegaan voor een challenge. Ditmaal de kleurenchallenge van Gekopcopics, nl de paarstinten. Nou, en paars is hij geworden! Ik heb wel de vrijheid genomen om er ook wat groen in te verwerken, want helemaal paars...... nee dat zag ik toch niet zitten.
Ik heb de kerstbal gestempeld met zilver embossingpoeder; dat kleurt makkelijker in dan wanneer ik hem met inkt stempel. Ik heb verschillende tinten paars gebruikt met de copics, zoals de challenge voorschrijft. Met een stans van Nellie Snellen heb ik de cirkel om de bal heen gemaakt en deze bewerkt met de Airbrush, met paars en groen. Wat is dat toch een vreselijk leuk werkje, dat spuiten. Het papier is van Bo Bunny, hoe heet dat nou toch weer???? Iets van Winter Joy. Ja dat is het. Ik ben de laatste tijd echt helemaal into purple, dus deze lijn is het helemaal voor mij. Voor de grote witte bloem heb ik een stempel van Different Colors gebruikt (gestempeld met witte embossingpoeder op een sheet) en de ijskristal van DC heb ik ook weer gebruikt met witte embossingpoeder. Daarbovenop een stansje van Sizzix, afgemaakt met pearlspray en een bijpassende glazed brad van Bo Bunny. Ik heb mezelf echt verwend met allemaal asseciores uit deze lijn. Het labeltje kwam zomaar uit mijn Sil. Ik vond het een leuk ontwerpje. De ontwerpen in de Silhouettestore zijn tegenwoordig vaak in de aanbieding voor $0,75 en ik had van mijn dochters voor mijn verjaardag een waardebon voor die shop gekregen van $40,--. Jullie raden dus wel wat ik regelmatig aan het doen ben: juist, lekker shoppen, hihi. Want wat is nou leuker dan dingetjes downloaden die je niks kosten?
Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

groetjes, Alie

3 opmerkingen:

 1. Hey Alie,

  Hah, je hebt er weer 'n leuk verhaaltje van gemaakt haha.Ik vind 'm helemaal geweldig!
  klapklapklapklapklap = staande ovatie.
  Zoals je weet is paars niet m'n ding, maar als jij er iets mee maakt is 't helemaal te gek.
  Dat Winter Joy papier ziet er erg smakelijk uit en die kerstbal in 't midden komt me enigszins bekend voor.Hoe zou dat toch komen?

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank voor het compliment. Niet te lang blijven staan, daar krijg je spataderen van en van al dat klappen rode handen.
  Maar dat komt door het groen dat erin zit: dat is meer jouw kleur. Wel handig dat die kleur groen vaker voorkomt bij BB; kan ik nog eens verschillende lijnen combineren.
  Ik heb de afbeelding nu in zijn origineel geladen, dan kun je heb ook groter bekijken.
  En nu wordt het tijd dat ik weer eens verder ga met mijn laatste doosjesproject. Dat staat maar zielig op mijn bureau stof te vergaren en nog gedeeltelijk bloot te wezen. Dat kan beslist niet de bedoeling zijn.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoor Alie. Helemaal mijn kleurtjes!! Toch eens even neuzen bij BB.
  Ik was ook al van plan om eens wat met sheets te gaan doen. Had het laatst al eens bij iemand gezien. Smelt het niet bij zo'n warme heattool?
  Succes met de challenge! Je maakt een goede kans.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen