http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

vrijdag 3 september 2010

Herb


Zie hier mijn nieuwste kerstcreatie. Ik heb hem gemaakt naar aanleiding van een sketch bij Tiets en het is voor het eerst dat ik een sketch maak. De papierkeuze was snel gemaakt: mijn nieuwe aanwinsten van Imaginisce en het papier snijden was ook niet moeilijk. Ik heb met mijn Sil de tekst uit het groene papier gesneden en omdat ik dat bruin dat er nu uitkwam niet zo mooi vond afsteken tegen het groen, heb ik met een soufflepen de letters overgetekend. Het afdrukje is Herb van WoJ. Het crispyband heb ik met de AB bewerkt Tot dusver was het nog makkelijk. Maar toen kreeg ik het dus erg zwaar, omdat ik niet goed wist hoe hem verder te pimpen. Ik heb er verschillende dingen op bevestigd, maar steeds was er iets dat mij stoorde. En dat is nog steeds zo. Ik weet niet wat het is, maar ik ben niet helemaal tevreden. de Sparkle brad vind ik wel mooi erop staan, maar helemaal komt iet niet goed uit. Zucht. Van een van mijn blogvolgers had ik de opdracht om de 'perfecte kaart' te maken. Die blijft dus staan tot een volgende keer (zal wer Sint Juttemus worden).

groetjes, Alie

3 opmerkingen:

 1. Hey Alie,

  Ik weet niet wat jou stoort, want ik vind 'm heel erg mooi!Lekker frisse kleuren, mooi ingekleurd....bijna perfect.Ik heb 't gevoel, dat ik niet tot Sint Juttemus hoef te wachten.
  Misschien was 'n matje onder dat vierkant wel handig geweest....misschien he.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem wel leuk. Misschien moet je hem even een weekje weg leggen. Dan heb je soms een frissere kijk. Misschien zie je dan wat je mist of vind je hem zo ok. Werkt bij mij wel.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is beslist het matje. Maar je hebt gelijk Gerrittina; ik ga er na het weekend weer naar kijken.
  Nu ga ik eerst een groot deel van het weekend in het Nuldernauw weken. Lekker mooi weer.
  Allemaal een fijn weekend.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen