http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

zondag 29 augustus 2010

NOEL


Hier alweer een kerstkaart. Ik heb de smaak nu te pakken. Dit keer geen stempelafdrukje dat ik heb ingekleurd, maar ik heb verschillende stempels gebruikt. In de met kralen geborduurde cirkel (patroon van Anneke Radsma) heb ik een stempel van Different Colors gebruikt, welke ik met wit embossingpoeder op een doorzichtige sheet gestempeld heb. Daarna om de kristal heen geknipt.
De Noël stempel is van Stampendous en heb ik ook met witte embossingpoeder gestempeld.
het papier is van DCWV, Christmas multistack van een paar jaar geleden. Dan nog randjes van een pons van MS en een bedeltje. Toen vond ik hem wel af. Dit keer geen scheve matten.
Iwan is heel enthousiast over mijn kaartjes, die ik toch graag een paar dagen in de woonkamer stal. Hij heeft ze allemaal al een paar keer van de vensterbank of van de tafel gemept.
groetjes, Alie

2 opmerkingen:

 1. Hey Alie,

  Ondanks dat 'ie 'n beeeetje druk is, vind ik 'm erg mooi.Dat kralenpatroontje past er prima bij, maar dat ijskristal is toch wel de eyecatcher....wauwie.
  Je bent idd. lekker op stoom haha.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, die heb je mooi gemaakt. Wat een leuk stempel ook van Stampendous, die ken ik helemaal niet. Je hebt ze leuk verwerkt hoor.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen