http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

vrijdag 6 augustus 2010

Nog een doosje

Marga, mijn oudste dochter is een paar dagen hier, en ik heb haar kunnen verleiden om ook in mijn Priegelhok bezig te gaan. Zij heeft gisteren dit doosje (een houten theedoosje van de Xenos) versierd.
Het papier hebben we zelf gemaakt, omdat ze tussen mijn papiervoorraad geen dessin naar haar zin kon vinden. We hebben het gestempeld met Versamark en een stempel van Different colors en ingesmeerd met blauwe en groene chalk. De lettertjes komen van de Sil.
Is het geen schatje geworden? Omdat het een knopendoosje moest worden, is het helemaal versierd met knoopjes.

groetjes, Alie

10 opmerkingen:

 1. Hey Alie,

  Ik vind 'm prachtig.Dat papier is supermooi geworden en ziet er totaal niet eigengemaakt uit.Je kunt wel zien, waar 't een dochter van is....haha.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dit papier is de nieuwe Priegellijn. Ik noem hem maar 'Marga'.
  Ik vind het altijd vreselijk leuk met die ghosttechnieken, maar ja, ik mag ook graag kliederen met inkt en chalk. Lekker nonchalant over het papier heen wrijven, dat voelt zo artistiek, haha.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 't was nog een heel gedoe om mama zover te krijgen dit design te gebruiken voor de letters ;) ze had iets liggen dat ik persé wilde hebben maar dat kon de snijmachine niet aan, dus heeft ze dezelfde kleurcombinatie moeten maken en na het uitsnijden van de letters het reliëf gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog ff en je moet verhuizen naar Leo's
  Kliederkot........haha.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, mijn dochter heeft altijd dingen gewild die niet konden, maar uiteindelijk hebben we de oplossing gevonden.

  gr. alie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, dat heb je goed onthouden. Maar nee, ik ben veel te blij met mijn eigen kotje. Geen denken aan dat ik ga verhuizen naar die bende die hij ervan gemaakt heeft. Mijn Priegelhok blijft helemaal keurig (net als ik)

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het knopendoosje is inmiddels alweer goed gevuld...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi gedaan Marga!! Leuk om samen toch tot een oplossing te komen. Creatief stel zijn jullie hoor. Zit dus toch in de genen.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen