http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

vrijdag 27 augustus 2010

Brrrr


Zo, eindelijk heb ik mijn eerste kerstkaart afgemaakt, waar ik begin vorige week al mee was begonnen. Zonder watermerk, want zodra ik hem ga bewerken, kun je hem niet vergroten in je scherm en mis je een hoop. Ik moet toch maar eens naar een ander bewerkingsprogramma op zoek gaan.
Ik heb Henry weer eens uit het stof gehaald (WoJ). Die vond ik wel passen in dit landschapje. Het papier is van SEI geloof ik. Van het glitterpapier en het sneeuwlandschap heb ik de randen beinkt met zilver. Ik heb met mijn Sil de hoek met de kristallen gemaakt. Hij had wel veel moeite met het snijden en wederom kwam er veel pulkwerk aan te pas om de losse stukjes te verwijderen. Maar ik vind het een mooie afwerking. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

groetjes, Alie

4 opmerkingen:

 1. Hey Alie,

  Waaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuw, wat 'n beauty!
  En ook heel anders dan anders.Echt geweldig hoe de S. die hoek heeft gemaakt.
  Mooie kleuren, superleuke stempel.....klapklapklap.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank, dank. Het was die week nadenken wel waard, hihi

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi gedaan Alie, die rand maakt het helemaal af. Dat gepruts was het wel waard. En Henry....tja die blijf ik leuk vinden.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw mam, heb ik je allereerste kerstkaart gekregen? Ik voel me vereerd! :)
  Wat leuk om de kaartjes die ik hier op mijn boekenplank heb staan terug te vinden op je blog ;) Ik ben ook op zoek naar je blogberichten over mijn scrapalbum (als ik die inmiddels mag lezen...), waar vind ik die?

  Liefs Sas

  BeantwoordenVerwijderen