http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

vrijdag 27 augustus 2010

Lilly of the Valley


Hier nog een vluggertje met een afdrukje van LotV, welke ik van een heel aardige blogvolgster mocht ontvangen. Ik vind het wel een schattig plaatje en ook weer niet te zoet. Zo'n heel erg vluggertje was het niet, want met het borduurwerkje met de kraaltjes was ik nog wel even zoet. Ik had dat in de vakantie al gedaan op de camping. Ik ben nu eerst de restjes papier aan het opmaken van een aantal halve vellen die ik vorig jaar had gekocht. Ik hoop binnenkort met allemaal nieuw papier te beginnen.
De ster en de brads heb ik uit een rommeltjesdoos van spulletjes van de Action geloof ik. 't was in ieder geval niet duur. Hah, zo kom je nog eens goedkoop aan je spullen voor de verandering. Ik zie nu pas dat het matje scheef zit, of het papier is weer eens scheef gesneden. Bleeeeh. Waarom zie ik dat de laatste tijd toch altijd pas als alles al vast zit. Ik ben echt veel te haastig.
groetjes, Alie

2 opmerkingen:

 1. Hey Alie,

  Ik wist 't! Wat? Dat je als 'n wervelwind aan de slag zou gaan haha.
  Wat 'n schatjes zijn 't he? Ik vind 'm weer helemaal geweldig en dat scheve matje zie ik voor deze keer wel door de vingers.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze had ik even gemist. Hij is schattig!! Ik vind die LOTV ook zo leuk. Kan niet wachten tot ik ze binnen heb.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen