http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

zondag 12 september 2010

Pimpdoos.
Hier is dan eindelijk het doosje waar ik al zo'n tijd mee aan het modderen ben. Het patroon komt uit het Scrapbookmagazine, maar de maten zijn gewoon niet helemaal goed, want het laatje (onderin) gaat erg moeilijk open en dicht. Erg jammer van al het werk en het papier. Ook het deksel sloot niet helemaal over de zijkanten, zodat je allemaal randjes zag. Maar ik heb rondom het deksel bolletjesband gedaan, om dit te verdoezelen, hihi. Maar het staat nog leuk ook. Aan de binnenkant van het deksel wil ik nog een spiegeltje bevestigen, maar daar moet ik nog naar op zoek
Ik wil het doosje voor kerst aan mijn jongste dochter geven als een soort bijou en make-up doos. Ik kan er ook wat leuke spulletjes in doen.
Het papier is allemaal van Bo Bunny, Peacock lane. Ik heb voor de knopjes in het laatje en de vakjes die mooie glazed brads gebruikt, die ik erbij besteld had. Het afdrukje is uiteraard van House Mous (volgens mij nog uit de collectie van een van mijn trouwe blogvolgertjes). Ik vond dit afdrukje wel toepasselijk. De geponste rand is van MS en de hoeken van een Sizzix stansje. De letters heb ik met mij wondermachientje uitgesneden.
Wat ging hier een hoop papier in.... Ik geloof wel 5 vellen scrappapier en nu ben ik dus al door de helft van mijn voorraad Peacock Lane heen.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
groetjes, Alie

3 opmerkingen:

 1. Ik wil wedden dat je dochter hier helemaal stil van wordt. Wat is ie leuk geworden. Je kan wel zien dat er veel werk in zit. Mijn complimenten Alie, hij is ontzettend leuk geworden. Ach en dat het 5 vellen papier heeft gekost......weer een goede reden om te gaan shoppen toch? Waar halen jij en Yvonne toch dat leuke bolletjeslint vandaan?

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooooh, geweldig.
  Geen wonder, dat je hier zo druk mee bent geweest: Wat 'n gepriegel zeg!
  Wat zul jij gebaald hebben, toen bleek dat de maten niet klopten grrrr.Gelukkig zie je er niets van! Dat papier is trouwens ook errug mooi.
  Gerrittina, op MP. adverteert iemand met bolletjesband.Volgens mij heet de fleurkado...

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank, dank, buig.
  Ik baal er alleen ontzettend van dat het laatje zo moeilijk opengaat. Eerst ging het nog wel, maar hoe meer ik eromheen plakte, hoe moeilijker het ging. Ik weet niet of ze hem goed kan gebruiken en misschien trekt ze hem wel heel snel aan gort. Ik zal zeggen dat de de brads dan moet bewaren.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen