http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

donderdag 3 juni 2010

SpikeWeer een kaartje dat ik nu helemaal met de Silhouette heb gemaakt. Het model van de kaart heb ik gedownload van de shop van Silhouette. Heel handig, want je kunt de label naar maat instellen voor wat je maar wilt. De swirls en de bloemen zaten in het bestand erbij. Binnenin heb ik lijnen getekend met een soufflepen. Het afdrukje van Spike is een digi van Mo. Ik had wel wat moeite om het afdrukje precies op de goede plek te houden bij het uitsnijden van de label, maar het is gewoon even uitproberen en de instellingen leren kennen.
Het papier is van Basic grey. Ik vind de kleuren van de kaart wederom niet optimaal, maar ja het mankeert mij nog aan een superscherp toestel, of Leo kan toch niet zo goed fotograferen als ik dacht...
Ik hoop dat jullie hem leuk vinden. Ik heb hem naar Yvonne gestuurd, omdat zij zo vreselijk nieuwsgierig was naar mijn experimenten met mijn nieuwe speeltje
Ik ben nu bezig met een serie kaartjes, waarbij ik verschillende mogelijkheden uitprobeer van de Silhouette. Maar ik hoop die morgen allemaal klaar te hebben. Nog even geduld dus.

groetjes, Alie

1 opmerking:

  1. Hey Alie,

    En ik vond 'm LEEEUUUK!
    Mijn nieuwsgierigheid is eigenlijk alleen maar groter geworden.Is er ook nog iets wat dat ding niet kan? (koffiezetten, stofzuigen....)

    gr.Rossi

    BeantwoordenVerwijderen