http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

woensdag 16 juni 2010

PoesjesborderIk ben ijverig geweest. Alweer een kaartje met een creatie uit de Silhouette. De border met de poesjes heb ik zelf gemaakt met bestandjes van verschillende poesjes die ik van een gratis site heb gedownload. Ik denk dat de tekeningen niet van hoge kwaliteit zijn, want mijn machientje moest er errug lang over nadenken hoe hij ze moest snijden. Maar ik vind ze erg leuk geworden.
Het roze papier is van Basic Grey (Eskimo Kisses) en het labeltje links boven van Tilda. Het papier met de roze stipjes weet ik niet meer.
Voor deze gelegenheid heb ik zoals jullie zien, mijn labels nine gebruikt. Ik moest wel eerst mijn CB van de nodige spinraggen ontdoen. Het arme ding was helemaal in tranen omdat hij bang was dat ik hem afgedankt had. Ik heb hem kunnen geruststellen en heb beloofd dat hij altijd bij me mag blijven, omdat ik immers ook nog de nodige embossingmallen heb.
De tekststempel is alweer uit het setje van Hero Arts.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

groetjes, Alie

2 opmerkingen:

 1. Hoi Alie,

  Ooooooh wat is die border leuk.
  Gelukkig heb je je CB nog op tijd kunnen troosten.Misschien heb je 'm nog wel vaker nodig dan je denkt.Je Silhouette gaat misschien
  wel 'n keertje staken wegens oververmoeidheid.
  En dan is 't maar goed, dat je CB je nog goed gezind is.

  gr.Rossi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha ha, ik denk dat Rossi gelijk heeft. Dat apparaat maakt overuren bij jou. Wat ben ik jaloers op die border.........aaaaaaaaah, ik wil hem ook.
  Echt een superkaart.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen