http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

zondag 20 juni 2010

De laatste 4 layouts voor mijn zus


Dit is de layout die ik op de cropavond bij Creabest in Ommen heb gemaakt. Het papier is van Kaisercraft. Vinden jullie de bloemen niet prachtig? Ik had een zakje rode en witte gekocht en deze over de twee pagina's verdeeld. De tekst heb ik uit laten snijden door mijn Sihouette uit plakvinyl van de bouwmarkt. Het is niet goed tre zien op de foto, maar het vinyl heeft grijs/witte stipjes.Het kant heb ik bewerkt met de airbrush. Het zwarte randje met de ovaaltjes is ook gesneden vinyl.

Dit is de tweede layout van Rhodos en heb ik thuis gemaakt, maar wel weer met het papier van Kaisercraft en de mooie bloemen.

Ik heb deze foto's van twee oudere layouts verwijderd, waar ik niet tevreden over was en heb er twee Vintagelayouts van gemaakt. Dat had ik nog nooit gedaan, maar na veel gepruts was ik toch wel tevreden. Ik vind de foto het geheel niet mooi weergeven. In het echt ben ik er helemaal verliefd op.
Het papier is van Basic Grey, Capella. Het kadertje om de foto heb ik gescheurd, nat gemaakt, nog verder stukjes ingescheurd en omgekruld en daarna beïnkt en drooggeföhnt. Het geeft een vreselijk leuk effect.
Ik vond het erg leuk om te doen, en vooral ook spannend. Ik moest wel even slikken toen ik de gescheurde hoekjes boven en onder maakte.
Ik vind dat er veel leuke verrassingsdetails op deze layout zitten. Mijn zus heeft voldoende te kijken de komende tijd.

Ik hoop dat jullie hier nog iets beter het kadertje kunnen zien.
Het pijpje is gemaakt van papier dat ik nog had liggen met muzieknootjes, welke een oude look had. Hetzelfde papier heb ik gebruikt onder de gescheurde hoekjes.

De andere vintage layout. Alweer met het Capella papier. Ik vind de gestempelde randjes om de foto wel een leuk effect geven.

Nu ben ik bijna klaar met het album. Ik ga alleen nog twee pagina's wat oppimpen. Hihi Leo zei al dat ik waarschijnlijk steeds meer ga zien waar ik ontevreden over ben en de eerste pagina's allemaal opnieuw maak. Mooi niet!
groetjes, Alie

2 opmerkingen:

 1. Hey Alie,

  Ze zijn alle 4 weer prachtig.Vooral dat idee met 't scheuren en natmaken vind ik 'n supermooi effect geven.Hoe kom je toch op 't idee? Ennuh.....ben bang dat Leo nog wel 'ns gelijk kon krijgen.....;o)

  gr.Rossi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn weer helemaal leuk geworden. Heb je al eens zijkantjes beinkt om ze oud te laten lijken? Ik kom ze vrijdag wel even in het echt bekijken.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen