http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

maandag 5 juli 2010

Allemaal Rosies


Voordat we naar de camping gaan, wilde ik nog even een ideetje uitwerken naar aanleiding van een snijbestandje dat ik uit se Silhouetteshop had gedownload.
Ik vind die olifantjes zo schattig, en daar moest natuurlijk de digistamp van Rosie (van Karens Doodles) bij. Ik had nog papier liggen van Basic Grey met olifantjes, dus is het feest helemaal compleet.
Ik heb het snijbestandje zo aangepast dat ik in een keer de cirkel met Rosie erin uit konsnijden met de oliefantjes eraan.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
IK ga straks fijn vakantie vieren, met de nodige hobbyspullen mee natuurlijk.
groetjes, Alie

Dit zijn de copis die ik voor Rosie gebruikt heb. De BG kleuren waren net iets te groen bij het papier, dus heb ik er nog wat blauw door gedaan. Ook de bloemetjes en de tag heb ik met de airbrush bewerkt in de bijpassende kleuren

4 opmerkingen:

 1. Hey Alie,

  Tja, wat zal ik er 'ns van zeggen?
  Hij is geweldig, leuk, super enzenz.
  Alles past mooi bij elkaar....applausje!

  gr.Rossi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou ja, wat heb je dat weer leuk gedaan. Slaap je soms met dat ding onder je kussen? Je verzint steeds weer wat nieuws. Mooi gedaan hoor!! En nu lekker vakantie.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ik heb Leo het bed uitgegooid en nu heb ik aan de ene kant de airbrush, aan de andere kant de cb en nu heeft dus ook de Slhouette een plaatsje erbij gekregen.
  Dank voor het compliment

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een prachtige creaties kom ik hier tegen zeg.
  Ik ben gelijk volger geworden van je blog.

  groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen