http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

woensdag 9 juni 2010

6 layouts voor mijn zus
Deze layouts zijn gemaakt met papier van My minds Eye. Ook helemaal geweldig met die kleuren. Ik kom nu wel steeds tot de ontdekking dat ik gewoon te weinig haal van een lijn. Maar al doende leert men. Ik vind het nu wel erg leuk om de twee naast elkaar gelegen projecten met dezelfde layout te maken en als het kan met bij elkaar passend papier.
De kaders met de swirls zijn gemaakt met de Silhouette en de letters heb ik gespoten met mijn onmisbare Airbrush.Deze 2 lyouts zijn gemaakt met het prachtige papier van Basic Grey: eskimo kisses. Ik moest wel even slikken hoor, toen ik het aansneed. Ik blijf het erg vinden de schaar in mooi papier te zetten.
De tekst heb ik met de Silhouette gesneden: het zijn treinwagonnetjes met letters erin. Helaas is de tekst zo niet goed te lezen. Er staat: Dean en zijn mama.


Dit is een detail van de laatste layout. Hier kunnen jullie zien dat ik met de Silhouette een kader heb gemaakt met de letters baby in blokjes. Ik dacht dat de Silhouette al het werk voor me zou doen, maar ik moest alle losse stukjes er nog uit verwijderen en soms nog wat bijsnijden. Poeh, ik ben er wel een half uur mee bezig geweest. het gaat niet steeds perfect hoor.

Groetjes Alie

2 opmerkingen:

 1. Hey Alie,

  Wauw, ze zijn stuk voor stuk super schattig.
  Die kaders en die wagonnetjes.......SWEEEEET!
  Je kunt zien, dat 't met veel liefde is gemaakt.

  gr.Rossi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je die kaders mooi gemaakt zeg!! Je bent al superhandig met die Silhouette, nog even en je kunt er designer worden.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen