http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

dinsdag 15 juni 2010

MS pons nagebouwd


Ik ben de afgelopen dagen druk doende geweest met het nabouwen van de MS pons laced heart in mijn silhouette software. Een erg precies werkje en ik moest steeds opnieuw beginnen omdat het resultaat me niet beviel. Maar hij is klaar en ik heb er waarachtig een heus kaartje mee gemaakt. Het snijden ging perfect, maar ik moest (alweer!) alle kleine rondjes er alsnog uitpeuteren. Wel een karweitje hoor maar ja, als je naam Priegelmiep is, dan moet je daar natuurlijk niet over zeuren. Maar helemaal ideaal is het apparaat dus niet, want vooral het dikkere cardstock met structuurlinnen pakt het mes ook niet helemaal goed. Ik vrees dat ik uit moet kijken naar wat dunner cardstock.
Over het kaartje kun je een boom opzetten. Ik vind het groen te veel overheersen en ik denk dat ik het in het vervolg ook maar bij een randje houd. Te veel hartjes. Maar ik wilde jullie ook laten zien wat mijn S(uper) machientje allemaal vermag. Het voordeel boven een pons is wel dat je alle formaten kunt maken.
De foto zal wel wat langzamer laden, want ik heb hem in een vrij groot formaat gelaten, zodat jullie de details goed kunnen zien
Op naar het volgende project.

groetjes, Alie

2 opmerkingen:

 1. Hoi Alie,

  Dat nabouwen is je prima gelukt hoor!Blijven die kleine uitgesneden stukjes niet op je snijmat plakken?Dat zou je 'n hoop werk besparen.
  Ik vind 't groen helemaal niet overheersend.Dat komt natuurlijk, omdat ik helemaal verblind ben door je prachtige MS-immitatie hihi.

  gr.Rossi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het groen ook niet storend hoor. En wat is het toch een schattig (digi)stempeltje he?

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen