http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

maandag 31 mei 2010

Eerste probeersel met mijn SilhouetteHier is dan mijn eerste maaksel met behulp van mijn nieuwste aanwinst: de Silhouette SD. Nou ja, niet helemaal de eerste. Ik had gisteren eerst een kaartje gemaakt, maar die is zo mislukt dat ik hem niet aan jullie durf te vertonen. Je weet maar nooit hoe je je naam te grabbel gooit op internet he?
Aangezien ik geen nestie harten heb, kan ik dat nu mooi met de Silhouette doen. En het mooie is dat je het in elke gewenste maat kunt uitsnijden. Onderin het hart is een roosje uitgesneden. maar ondanks dat ik er nog een roze stukje karton heb achter gemoffled, komt hij niet mooi uit. De Silhouette snijdt wel heel precies alle kleine uitsparinkjes. Daar is hij dan ook heel lang mee bezig, zodat je eigenlijk denkt dat hij vastzit, maar dan denkt ie na.... Het plaatje is een Freebee van Mo en het papier is van Basic Grey.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik ben nog steeds aan het experimenteren en ontdek steeds nieuwe dingen. Ik ben erg enthousiast over het apparaat.
Wordt vervolgd

groetjes, Alie

2 opmerkingen:

 1. Hey Alie,

  .................ben er stil van hihi.
  Wat is 'ie leeeuuuuk.Je gaat nog veel lol hebben van je nieuwe speeltje ;o)

  gr.Vonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf zeg!! Misschien moet ik maar niet bij je langs gaan, straks wil ik hem ook.

  Groet, GZ

  BeantwoordenVerwijderen