http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

woensdag 19 mei 2010

Twee wedstrijdkaartjes


Vandaag ben ik ook weer ijverig geweest. Ik heb de twee wedstrijdkaartjes die ik dit weekend al heb zitten kleuren op de camping, afgemaakt. Het vlinderkaartje is voor de wedstrijd op de club van Tiets. Alweer met de polka dots stans. Hah, ik lijk wel verslaafd aan dat ding. Het papier is van Basic Grey. ook hier weer een borduurseltje: een pink borduurmal, ik geloof van Joy.


Deze kaart is voor de megacandy van gekopcopics. Je kunt er 24 sketch markers mee winnen. Ha, dat lijkt me wel wat.
De bloemen zijn een Quattro setje stempels van Hero Arts en de cirkel in het midden heb ik gemaakt met alweer borduurmal nr 10 van Sjaak. Het papier is van Basic Grey, green at Heart. Wat een prachtig papier is het toch he. Ik heb de afgelopen tijd een paar keer een pad gekocht en blader ze af en toe gewoon voor mijn plezier door. Het vlindertje is gestanst met een shapeability. Ik zal niet alle kleuren opnoemen van de copics die ik gebruikt heb; het zijn er heel wat. Jullie zien wel weer dat ik vandaag weer driftig in de weer ben geweest met mijn AB. Ik had helemaal gele en groene vingers. Lekker hoor, dat geknoei. Alleen begin ik toch bang te worden dat ik binnenkort echt aan de refills moet. Al dat gespuit heeft natuurlijk wel zijn prijs!
Nou, ik hoop dat jullie weer helemaal onder de indruk zijn van mijn creatieve uitspattingen.

groetjes, Alie

2 opmerkingen:

 1. Hey Alie,

  In 1 woord FANTASTISCH!
  De kleuren en dat borduursel zijn helemaal te wauws, maar de manier waarop je die 4 bloemen hebt ingekleurd......klapklapklap.
  En ja.....ik ben zeer onder de indruk haha.

  gr.Rossi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, ik krijg wel concurrentie in deze competitie. Wat zijn de kaartjes lekker vrolijk geworden! Errug leuk.
  Ik zou zeggen "May the best woman win".

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen