http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

dinsdag 11 mei 2010

De oogst van een weekje freubelen op de campingDit zijn de kaartjes die ik voor de kindertjes die volgend jaar bij mijn dochter Heleen in de klas komen. Ze geeft les aan groep 4 en op die leeftijd zijn dieren nog wel erg leuk. Ik heb het simpel gehouden omdat ik op de camping niet zoveel spullen bij de hand heb. Maar ook omdat het budgettair nog in de hand gehouden moet worden. Ik heb dus de blokjes Action papier gebruikt waar ik nog legio van heb liggen. Ook het kaartpapier is meest van de Action. Mijn potloden liggen nu permanent op de camping, dus kleuren kan ik daar altijd. Het is leuk om te doen; ik heb ook maar weer mijn map met stickervellen meegesleept. Komen die ook nog eens van pas.
Ik heb toch wel hard gewerkt daar he? En dat nog wel in de vakantie!

groetjes, Alie

3 opmerkingen:

 1. Hey Alie,

  Jij maakt vast en zeker veel overuren....
  Jij bent lekker crea- en produktief bezig geweest.Waarvoor worden die kaartjes eigenlijk gebruikt; Zijn 't een soort uitnodigingen of zo?

  gr.Rossi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zijn verjaardagskaartjes. Elk kindje dat jarig is mag een kaartje uitzoeken. Het afgelopen jaar had ik Piramydekaartjes gemaakt met Disney en dat vonden ze helemaal geweldig. Alleen was het probleem dat de meisjes wel vaak 'jongenskaarten' uitzochten zodat er op het laatst alleen nog rozige kaartjes over waren met prinsesjes. Dat was voor de jongens dan weer niet zo leuk. Ik moet er dit jaar maar wat meer maken en ook wat neutraler misschien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo, jij bent zeker creatief geweest. Daar kan ik niet aan tippen hoor. Wat bijzonder dat de meisjes voor de "jongenskaarten" gaan. Is roze niet meer "in"?
  Binnenkort laat ik even wat kaartjes zien die ik met Photoshop heb gemaakt. Ik moet nog even wat aan de afwerking doen, dan kunnen ze op de kiek. Ach het voordeel van dit koude weer is dat we een goed excuus hebben om binnen te gaan zitten freubelen.

  BeantwoordenVerwijderen