http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

dinsdag 31 mei 2011

Dat valt nog niet mee, zo'n kast in elkaar zettenEindelijk, hij is klaar. Het viel nog behoorlijk tegen om hem in elkaar te zetten. Hoewel ik al 30 jaar ervaring heb met dit systeem, heb ik er niet aan gedacht dat sommige stukjes niet geverfd mogen worden omdat de planken dan niet meer goed in de gleuven glijden. Bovendien was er net iets te weinig ruimte, zodat Leo nog een stuk van de werkbank heeft moeten zagen. En nog was het te krap. Daardoor zijn er diverse stukken lak nogal beschadigd geraakt :(. Maar hij staat. Voorlopig heb ik er maar even zaken ingepropt en ik zie dat ik nodig nieuwe klappers moet hebben. Of ik moet nog een paar deurtjes gaan schilderen. Nu nog de Moppe kastjes pimpen en dan kunnen de plastic bakken en de doosjes ook een andere bestemming krijgen (op zolder, haha).

gr. Alie

5 opmerkingen:

 1. Alie, ik vind 'm helemaal geweldig.(nu al)
  Wat kun je daar 'n hoop ik kwijt zeg!
  Kweenie waar die beschadigingen zitten, maar ik zie helemaal niets.Applaus voor jezelf :O)

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is behoorlijk diep, dus dat is voor sommige dingen wel handig. Maar ik vind die bakjes en die printer niet zo fijn om tegenaan te kijken, dus ik ga toch nog maar deurtjes schilderen.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooooooooooi. Ik zie ook geen beschadigingen. Ik zou de bakjes met papier wel hoger willen hebben (meer binnen handbereik), anders moet je zo vaak door de knietjes. Misschien ook wel goed voor je. Ha ha.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha, maar er is over nagedacht: dit papier gebruik ik niet zo vaak. Er zit veel Action A4 papier tussen en ook kaartpapier in minder gebruikte kleuren. Daar heb ik mijn grote papierkast voor met alle Bazix kleurtjes, mjammie.
  En die beschadigingen zijn er wel, maar ik denk dat ik de enige ben die ze weet te vinden.
  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. WAUW!!!

  Als jij nog Moppes over hebt?? ... vast niet! Ik wil ze wel ruilen voor an die doorzichtige Hema bakken met deksel!

  Ik heb ook nog wel wat mooie papieren / enveloppen over voor wat foto's van je moppes apart....

  Lieve groetjes,
  Shirin

  BeantwoordenVerwijderen