http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

donderdag 26 mei 2011

Drum baby
Hier dan eindelijk een kaartje vanuit mijn nieuwe hobbyhok. Ik heb me suf gezocht naar babykleurtjes, maar: nope, niente. Nou heb ik zoveel papier en nog geen babykleurtjes. Hoog tijd om weer eens wat te shoppen, oh wat erg.
In het Scrapbookmagazine zag ik iets leuks dat ik meteen uit moest proberen. Stempelen in klei. En laat ik nou nog een aardig voorraadje Fimoklei hebben. Uitgedroogd weliswaar, maar daar is weer een speciaal goedje voor waar het allemaal weer lekker zacht mee wordt. Dus: bolletje maken, uitrollen tot een plakje, stempel er stevig opdrukken, gaatje erin, half uurtje in de oven, en ik heb een leuke tekst om aan het kaartje te hangen. Ik ben over de kaart niet helemaal tevreden. Misschien vanwege de kleurtjes. Wat vinden jullie?
stempel: Just inklined
papier: Basic Grey, Green at heart

groetjes, Alie

3 opmerkingen:

 1. Hmmm, misschien had je 't afdrukje rechthoekig moeten snijden.Dan wordt 't een harmonieuzer geheel. Is maar 'n ideetje hoor.
  Het afdrukje en de Fimo klei vind ik helemaal te gek :O)
  Fijn dat je vandaag de honneurs hebt waargenomen, want ik sla 'n keertje over.Aankomend weekend zie je weer 'n creatie van mij verschijnen.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, misschien is het dat wel. Ik had eerst idd een rechthoekige stans gebruikt, maar toen ben ik wat te wild aan het brushen geweest met een veel te donkere kleur :(. Ach, ik moet er zeker weer een beetje inkomen.
  Oei, ja, het is donderdag vandaag. Maar, graag gedaan hoor :).

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zou kunnen dat het aan de kleurtjes ligt. Ik vind het afdrukje wel erg grappig. Die Fimo klei is ook erg leuk geworden. Je begint er al weer in te komen zie ik. De nieuwe afdrukjes en ideetjes vliegen in het rond.

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen