http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

vrijdag 27 mei 2011

Heel veel laatjes


Vandaag hebben we een rondje Nederland gemaakt. Tenminste, naar Utrecht en Amsterdam; van hieruit is dat al een behoorlijk stuk Nederland. Kraamschudden in Utrecht en daarna, ook in Utrecht, 6 Ikea Moppe kastjes opgehaald en daarna door naar Amsterdam, waar nog eens 2 van die leuke handige dingen stonden. In totaal heb ik deze week 10 van deze superleuke kastjes gescoord (lang leve Marktplaats) met bij elkaar 51 laatjes. Zou ik daar een paar hobbyspulletjes in kwijt kunnen? Daar komen nog 8 lundia laatjes bij, haha. Ik ben de komende tijd wel even zoet met pimpen. Dus als het wat stil blijft op mijn blog, dan weten jullie maar vast wat ik aan het doen ben.

gr. Alie

6 opmerkingen:

 1. Wauwie, jij hebt aardig ingekocht vandaag. Tegen de tijd dat je klaar bent met al die kastjes, mag je je de PimpQueen noemen...:O)
  Veel plezier ermee!

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik test even of ik wel een reactie kan plaatsen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vierde poging.

  Dat is nog eens lekker scoren. Je moet er wel flink voor om rijden maar dan heb je ook wat. Vreemd dat Ikea deze niet verkoopt. Ik nam er altijd wel 1 of 2 mee als ik er ging shoppen. Tja en op MP hoef ik ook niet meer te kijken schijnt het. Geen idee waarom niet.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De aanhouder wint, in dit geval is 4 x scheepsrecht
  Nee, ik snap daar ook helemaal niets van, er is zeker iemand bezig ze te verzamelen, haha. Ik kwam maar heel zelden bij Ikea, dus ik kende ze niet, maar ik ben er helemaal verliefd op geworden. vooral als ik googel op die gepimpte exemplaren....

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. are you selling the 8 drawer moppe unit?
  a.keys@ninesharp.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi,

  rare vraag .. maar kun jij misschien mij wat foto's opsturen van de Moppe links achter onderaan met de hoge lade en van die op wieltjes alsjeblieft?
  Ik be er ook naar op zoek maar ik kan geen foto's vinden op google.
  En is die langwerpige Moppe van 2 oorspronkelijk zo of was het 1 met 3 lades?? Als hij zo 'hoorde' heb ik daar ook erg graag een foto van.
  Ik ben te bereiken via mijn Marktplaats advertentie http://link.marktplaats.nl/567246360.

  Dank je wel!!

  Liefs,
  Shirin

  BeantwoordenVerwijderen