http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

maandag 12 april 2010

SterkteDit is mijn kaartje van gisteravond met de stempel van Impression Obsession ' damask floral', die ik bij de Posthumuswinkel op het Stempelevent gekocht heb.
Allereerst heb ik de ghosttechniek gebruikt om de achtergrond op een cremekleurige kaart te stempelen. Omdat bij de stempel de blaadjes allemaal aan een stengel zitten, moest ik elk blaadje apart insmeren met white frost inkt en dan stempelen. (ik kwam er bij thuikomst zondag achter dat de blaadjes ook los als clearstempels te krijgen zijn; veel handiger). Toen de inkt droog was, heb ik met brilliance dewdrops in verschillende kleuren (goud, olive en coffe bean) over de kaart gesponst. Heel chique vind ik. Daarna heb ik de stempel in zijn geheel op kladpapier gestempeld en alle blaadjes uitgeknipt. Deze heb ik op het stempel geplakt, zodat ik de stengel met zwart kon beinkten en de meeldraden met versamark. Nadat ik de blaadjes er weer af heb gehaald, kon ik dan stempelen en de meeldraden bestrooien met zilver embossingpoeder.
Daarna heb ik de hele stempel weer met zilver embossingpoeder gestempeldop wit papier en de blaadjes ingekleurd, uitgeknipt en met foam aan de stengel bevestigd. De copics die ik gebruikt heb, zijn: YG93,95,99, Y13,Y1, YR04, YG21, 23,25.
Wel een heel werkje, maar ik vind hem wel erg apart geworden. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

groetjes, Alie

3 opmerkingen:

 1. Hey Alie,

  Ik vind 'm geweldig!
  Ik zie dat 't een heeeeeel karwei was, maar van je verhaal snap ik heeeeeeeeeelemaal niets haha.Hoeft ook niet, want als ik ooit zo'n kaart hebben wil weet ik je te vinden.

  gr.Rossi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha, je denkt toch niet dat ik nóg een keer zo hard ga werken he? Dan moet je wel heeeeel veel slijmen in je reacties hoor. (hihi, het begin is er al).

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, dat heb je mooi gedaan zeg. Inderdaad sjiek geworden. Ik had op hun site ook gezien dat ze er in losse clear stamps waren. Maar die hadden ze niet op de kraam, of we hebben er overheen gekeken. Jammer dat we zaterdag geen miljonair zijn geworden (ik had maar een tientje), anders hadden we zondag nog een keer naar de beurs kunnen gaan.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen