http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

dinsdag 13 april 2010

Badmeester, word ik al bruin?Dit kaartje heb ik 'gauw' nog even gemaakt voor mijn zwager die morgen jarig is. Hij is een gepensioneerde badmeester, en vaak kregen wij verhaaltjes te horen van kinderen die hem vroegen: badmeester ben ik al bruin???
Het papier is van Basic Grey en de stans van Spellbinders: de Polka dots, die ik ook op de beurs in Zeist gekocht heb. Ik vind het zo'n geweldige stans! mag ik weer met de AB. Het afdrukje uiteraard van HM, maar dat zien jullie natuurlijk. Ik vond het steeds zo moeilijk om HM in te kleuren met de Copics, maar ik vind het toch wel aardig gelukt. haha, straks heb ik de cursus bij Nicole niet eens meer nodig.

groetjes, Alie

4 opmerkingen:

 1. Hoi Alie,

  Deze kaart past perfect bij 'n badmeester.
  Ze blijven schattig he, die House Mousjes.
  Dat frame vind ik helemaal geweldig.
  Help.......ik voel 't hebgehalte alweer stijgen.

  gr.Rossi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die polkadots-frame is echt mooi!! Ben benieuwd wat je zwager van de kaart vindt. Hij is weer helemaal leuk. Goh ik heb toch helemaal geen last van het HEB-virus......
  Nog even en we gaan les bij jou krijgen!!!!

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie zijn allemaal welkom voor een workshop: hoe voedt ik het HEB-virus. En dan gaan we misschien ook nog een kaartje maken.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee mams!
  Dus dit was de 'badmeester, word ik al bruin?' kaart! Hartstikke mooi hoor! Ik vind het toch wel frappant dat ik alle afkortingen uit deze blog begrijp ;-)

  Liefs Sas

  BeantwoordenVerwijderen