http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

zondag 11 april 2010

Beterschap


Zo, vandaag ben ik ijverig aan het experimenteren geweest met een mal van Crealies, die ik op het Stempelevent in Zeist gekocht heb, waarbij ik de achterkant op enkele plaatsten met rode inkt van Brillance Dewdrops heb bewerkt (je kunt de vorm van de drops nog zien), daarna heb ik het papier erop bevestigd met removable tape en toen het geheel door de CB gehaald. Daarna heb ik met de airbrush RV06 over de mal gespoten. Zo krijg je een positief en negatief effect van de mal en twee kleuren. De roosjes had ik al ingekleurd liggen en de nummers weet ik niet meer. Ik heb het plaatje uitgestanst met een stans van Nellie Snellen en ook weer met de AB en nummer RV02 gebrusht.
Met MS ponsen een randje eromheen gemaakt. Daarna met bloemenstans en sjabloon nummer 5 van Crealies de bloemen uitgestanst, geëmbost en ge-airbrusht met kleurnummer G99 en met alleen groen papier van Bazix.
Het tekststempeltje is van Different Colors. Ik heb het gestempeld met Versamark en ten met wit embossingpoeder bestrooid en verhit.
Ik ga zeker nog verder experimenteren met de mallen van Crealies, want het is erg leuk werken. En het is natuurlijk een feest om lekker erop los te spuiten met de AB.

groetjes, Alie

4 opmerkingen:

 1. Hoi pipeloi,

  Deze is ook al zo leuk!
  Prachtige achtergrond, mooie kleuren,mjammie bloemen en die MS rand is ook superrrr.
  Die beterschapsstempel komt me trouwens erg bekend voor....;o)

  gr.Rossi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, wat een leuke stempel is dat he? Het is er een van een tweeling. Zo'n schattig stelletje was dat! Ze zijn nu gescheiden van elkaar en die ene is daar nog wel eens verdrietig om denk ik; ik vind tenminste regelmatig zoute druppeltjes in de la waar hij in ligt. Maar voor zijn broertje heb ik wel een goed tehuis gevonden.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zeg! Jeetje wat ben je fanatiek zeg. Ik voel helemaal de druk van ook moeten presteren. Ha ha. Ik moest helaas werken vandaag en ben nu een beetje te druk met iedereen mailen, etc. Ik was zo ingespannen aan het kijken dat ik vergeten ben te bieden op een MS pons met konijntjes. Balen hoor.
  Ja ik heb wel een beetje spijt dat ik geen metalen mal bij CreaLies heb gekocht. Nou ja, er is altijd nog internet. Ik mag mijn "verkeerde" borderponsjes wel ruilen maar ik wil er nog even over nadenken. Zie toch nog wel leuke mogelijkheden. Deze twee zijn namelijk ook leuk te combineren. He wat is kiezen toch moeilijk he?!

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aha, nu snap ik waar dat plasje water op 't stempelschap vandaan komt.
  En ik maar denken, dat de kat 'n ongelukje had gehad....;o)

  gr.Rossi

  BeantwoordenVerwijderen