http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

maandag 11 augustus 2014

RandjesZaterdag ben ik begonnen met mijn randjes. Ik weet nu wat voor quilt ik ermee ga maken, dus heb ik meteen lapjes uitgezocht die passen bij de lapjes die ik van Yvonne heb gekregen. Met roze, blauw en groen dus. Dat zijn ook de kleuren van het garen dat ik gebruik. 
Zoals jullie zien, houdt keurmeester Iwan alles heel goed in de gaten. Hier vraagt hij zich af waarom die lapjes allemaal nog los liggen en niet aan elkaar genaaid zijn met een lekker zacht vullinkje eronder. Ik zal opschieten Prins Iwan. Ik moet alleen ook nog blokjes maken voor mijn boerinnetje, dus even geduld.
 leuke randjes zijn het hè? Vooral die met die dolfijntjes
Weer bedankt voor het kijken. Ik ga weer priegelen

groetjes van de Priegelmiep

5 opmerkingen:

 1. Ooh, je hebt prachtige stofjes uitgekozen. Dat ziet er nu al appetijtelijk uit.Met die dolfijntjes bedoel je zeker dat onderste randje en dan dat groene motiefje?
  Heeft Iwan misschien 'n identiteitscrisis oid? Hij begint nl. steeds meer op 'n waakhond te lijken ;o)

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er allemaal mooi uit! Ben benieuwd wat je plannen verder zijn met de randjes en de lapjes. Word jij ook zo blij van iedere week nieuw borduurhuiswerk?
  Groetjes,

  Jeanneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke combi van stofjes zeg! Ben net zo benieuwd als Iwan. Hij wordt toch niet al te hebberig? Hij heeft zijn kussentje toch al binnen?

  Gr. Gz

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit gaat vast heel erg mooi worden! Prachtige stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er heel leuk uit, ben benieuwd naar wat je van de stofjes gaat maken.
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen