http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

zaterdag 30 augustus 2014

Nog meer boerinnenblokjes

Ik ben de afgelopen week behoorlijk druk in de weer geweest met mijn Farmers Wife. Ik heb nu 25 blokken en ben dus op de helft. Voorlopig laat ik hem even onder de overkapping hangen. Ik vind het er wel een mooie plek voor. Ik hoop dat de spelden het houden.
Hier nog een overzicht van de individuele blokjes


 "Is ie nou nog niet klaar? Mens schiet eens een beetje op!"
"Ja Iwan, nog eventjes geduld"

Bedankt voor het kijken 

Groetjes van de Priegelmiep

6 opmerkingen:

 1. Ik ga maar in herhaling vallen met m'n opmerking. Het is wederom erg mooi om naar te kijken. Weet je wat me vooral erg opvalt? Dat je zoveel kleuren en designs door elkaar kunt gebruiken zonder dat 't rommelig wordt.........heel bijzonder.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik sta zelf ook elke keer weer te kijken van wat zo'n ding allemaal kan hebben. Ik heb zelfs een tildastofje gecombineerd met reproductiestofjes. Twee totaal verschillende stijlen. En toch lijkt het alsof het erop uitgezocht is. Dat maakt dit werk zo leuk.
   gr. Alie

   Verwijderen
 2. Prachtige blokjes! Het geheel vind ik ook schitterend worden. Een genoegen om naar te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi plekje voor een Farmers wife, zo onder de veranda. En hij wordt prachtig!! Je gaat als een speer. Ga vooral zo door.

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij gaat lekker zeg! Heel leuk zo met al die kleurtjes hoor. Wat is het toch leuk om te zien wat kleuren kunnen doen hé? Jij dan deze kleurtjes, ik met het rood/roze/wit/ecru en vanmorgen op mijn quiltclub liet iemand haar FW zien (die ze in de zomervakantie afgemaakt had) helemaal in blauwtinten met wat rood en de buitenrand-driehoeken en cornerstones in het geel-beige. Zag er weer heel anders uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie blokken heb je weer gemaakt en leuk om er zo al van te genieten onder de veranda!
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen