http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

dinsdag 15 april 2014

Goedemorgen,

Gisteren was het eindelijk zo ver. De lap die een tijdje geleden gepatched was en hier gepost, is nu een heus kussen geworden. Ik heb hem helemaal gequilt. Dwz dat hij met een tussenvulling van een laagje fiberfill en een achterkantstofje helemaal doorgestikt is. Dat is alleen te zien in de groene grotere vlakken, want de rest van het stiksel is in the ditch gequilt (in de naad weggewerkt). Het effect hiervan moet zijn dat de stof ietwat bolt door de vulling. Helaas heb ik wat te dunne vulling gebruikt, zodat dit niet zo duidelijk te zien is. Maar al doende leert men. Volgende keer beter. Maar ik heb een koordje bekleed met groene stof en een achterkant voor het kussen en klaar is Priegelmiep weer. Hij staat leuk op de bank. Nu maar hopen dat de hond er niet op gaat liggen. Gelukkig is alles wasbaar

Fijne dag nog en bedankt voor het kijken
Gr. Alie

3 opmerkingen:

 1. Ik zou dit kussen in plastic verpakken oid. Het zou nl. erg zonde zijn als de hond of kat er vriendjes mee wordt. Kortom.... ik vind 'm helemaal geweldig!

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een beauty. Mooie stofjes heb je gebruikt. Zo leuk dat ie ook echt lijkt op een kussen. Ha ha, grapje hoor. Ik zou trouwens banger zijn voor de nagels van de katten dan voor de hond eigenlijk. Ons monster blijft overal in haken. Al bezig met een nieuw project?

  Gr. Gz

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank voor de complimenten dames. En ja, ik ben alweer met een nieuw project bezig. Ik had me voorgenomen om eerst de dingen die er nog liggen af te maken voor ik met een nieuw project begon. Maar dat is niet gelukt. Ik heb nog iets liggen wat helemaal afgewerkt moet worden en toch begonnen met iets groots. Maar dat schijnt normaal te zijn in deze tak van hobby heb ik me laten vertellen. Quiltsters blijken altijd met 5 of 6 projecten tegelijk bezig te zijn, dus ik kan nog wel even, haha. Ik denk dat ik jullie morgen een kijkje in mijn quiltkeuken laat nemen zodat jullie mijn nieuwe project van het begin af aan kunnen volgen. Want het kan wel een jaar duren voordat het klaar is (hoop ik niet).

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen