http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

maandag 17 november 2014

WIP

Nee, ik ben niet in de speeltuin geweest. WIP is weer zo'n leuke quiltafkorting en staat voor Work in Progress.
Ik ben heel hard aan het werk met mijn cursusquiltje. Het kompas zit nu vast in een blok met daarom heen een rand en het dronkemanspad. Ik heb er een aantal blokken bijgemaakt zoals ik het helemaal rondom wil hebben. Het blok met de vlinder en de bloem is applicatiewerk en het dronkemanspad komt er aan weerszijden ook weer in voor met een vogel. Het zijn dezelfde patronen als de rand, maar dan anders neergelegd. Ja, die dronkemannen hebben vele onvermoede talenten. Op de hoeken een slakkenhuis. Die heb ik allevier al klaar. Nu de rest nog.
Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer
De Priegelmiep

7 opmerkingen:

 1. Wauw, jij bent lekker bezig! Dit is nu al 'n prachtstuk. Dat kompas is erg mooi, maar ook zeer nuttig. Mocht je de weg kwijtraken op 't dronkemanspad, kun je je toch nog enigszins oriënteren haha.
  Go Alie go!

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke top wordt dit. Ik vind de kleuren erg mooi!
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor. Lastig die dronken mans pad? Ik heb er ook een paar gemaakt voor op mijn sampler. Mooie kleuren gebruik je voor je quilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alleen die afkortingen al! Zo grappig. En dat dronkenmanspad hoeft zeker niet recht? Flauw. Ik vind jouw werk prachtig. Die rand en dan die hoeken. Wauw. Kan niet wachten tot het een Affo wordt. :0)

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi kompas en leuk je kleurencombi!
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij wordt steeds mooier, je kompas. Leuk dat je die naar believen steeds verder naar buiten uit kunt breiden. Ik vind de kleuren ook prachtig! Complimenten zusje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De onvermoede talenten van de dronkemannen… hahaha! Maar jouw talent om hier iets prachtigs van te maken staat buiten kijf! Mooi wordt dit zeg...

  BeantwoordenVerwijderen