http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

zondag 9 november 2014

Buit van jaren


Vandaag is een uitgelezen dag om alle zelfgemaakte kaartjes die ik de afgelopen jaren heb ontvangen eens op de foto te zetten. Het zijn er heel wat. Maar ik weet zeker dat er nog een heel stel ontbreken. Dan moet ik nog ergens een doosje hebben.... maar waar? Van een kaartje weet ik dat ie teloor is gegaan, want G..... onze Lady heeft mijn verjaardagsbootje een paar jaar geleden opgegeten nadat Iwan hem van de schoorsteenmantel had gemept. Ik was daar heel treurig over, want het was een erg leuke kaart. Wat een verzameling hè? Omdat alles met zoveel liefde is gemaakt heb ik ze liefdevol geshowd op de piano of de schoorsteenmantel en na een tijdje voorzichtig in een doosje gelegd.
Het etaleren en de foto's maken heb ik aan mijn lieve echtgenoot overgelaten. Die is daar veel beter in dan ik Deze zat binnen in de Winny the Pooh. Vergeten open te klappen

Bedankt voor het kijken en een fijne zondag gewenst van 
De Priegelmiep

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee om ze eens op de kiek te zetten!! Ik zie een aantal bekende kaarten. :0) Het is altijd leuk om te weten dat de kaarten, waar inderdaad veel tijd en liefde in zit, zo worden gewaardeerd. Ach en als er eens een sneuvelt (ik hoop dat ie gesmaakt heeft) heb je gelukkig nog genoeg kaarten over om te compenseren.

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is inderdaad leuk om te zien. Zo'n tripje "on memorylane".
  Op deze manier kun je ook goed zien, hoe de stijl van bepaalde mensen veranderd is door de jaren heen.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat jij alle zelfgemaakte kaarten bewaard hebt. Degenen die ze gemaakt hebben zijn er natuurlijk heel druk mee geweest en zullen het vast fijn vinden dat jij dat ook waardeert.
  Je FW gaat goed zag ik een paar berichten terug! Jij bent al een heel eind op weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zo'n verzameling, mijn moeder bewaard deze ook altijd in plastic multomap hoezen.
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen