http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

zaterdag 8 november 2014

Alweer een quilttentoonstelling

Vandaag zijn we naar Delden geweest, hier vlakbij. Heerlijk was dat, al die kleuren bij elkaar en al dat noeste hand- en machinewerk zo bij elkaar. Wat is het  toch een heerlijke en veelzijdige hobby.  De tentoonstelling wordt in Delden en Borne tegelijk gehouden en telt bij elkaar 206 quilts, allemaal van cursisten en klanten van de quiltshop die het organiseert. Hier een kleine impressie. Ik kwam zowaar ook nog twee exemplaren van de Farmers Wife tegen. Wie weet hangt de mijne ook nog eens een keer ergens. 
Ik begin met een quiltje speciaal voor Yvonne Bedankt voor het kijken en een fijn weekend
Alie

6 opmerkingen:

 1. Een mooie tentoonstelling,ik heb genoten van de kleurige quilts.
  Groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige exemplaren hangen er tussen zeg. Volgens mij zul je vast veel inspiratie hebben opgedaan. Ik ben benieuwd wanneer er een Priegelmiep-creatie op een tentoonstelling opduikt. Zal vast niet lang meer duren!

  Gr. Gz

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh, wat zitten er originele stukken tussen. Die met die vleermuizen is helemaal mijn ding. Hoewel ik die met al die katten erop ook errug mooi vind. Nooit gedacht,dat quilten zo popi was. Je bent in korte tijd al 2 keer naar 'n tentoonstelling geweest. Komt er soms ook nog 'n speciale kersteditie?

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige quilts, dankjewel dat we mee mogen genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een feestje iedere keer om op beurzen de quilts te zien. Ik wordt er altijd heel 'hebberig' van. Wil ik ook maken. Zucht, zo weinig tijd.
  Maar het blijft altijd genieten om dit te zien.
  Trouwens die Iwan quilt vindt ik geweldig, maar dat komt ook vast door de poes die erop ligt. Ik ben nu eenmaal een poezengek. Heet die soms Iwan? Zo te zien heeft hij hem zich al toegeeigend.

  BeantwoordenVerwijderen