http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

vrijdag 6 juni 2014

Hexjestop klaar en mooie stofjes uit VS

En klaar is mijn hexagon top alweer. Wat leuk werken is dat. Ik heb hem nu geappliceerd op wat de rand moet worden en nu is het een kwestie van dubbelen en quilten. Ik heb op MP een stel klosjes handquiltgaren besteld in allemaal spannende kleurtjes. Hoewel ik nog geen idee heb wat voor kleur ik hierbij moet gaan gebruiken. Wordt vervolgd...En dan de verrassing van de dag. Een week geleden heb ik stofjes uit de VS besteld bij Fabric.com van Judie Rothermel: Scarlet Evening. Vandaag stond UPS al voor de deur. Zijn ze niet geweldig! Ik ben zo dol op deze kleurcombinatie en ik ga het gebruiken voor de quilt die ik na de zomer ga maken bij de vervolgcurus. Ik moest er wel vrij veel van bestellen, van de meeste een yard. Te veel voor mij alleen, dus ik ga wat ik niet nodig heb op MP zetten. Als iemand nog een FQ mee wil, laat het me weten.
Ik wens jullie allemaal een fijn pinksterweekend. Houd allemaal het hoofd koel

groetjes, Alie de Priegelmiep

3 opmerkingen:

 1. Mooi zo'n hexjestop. Vind het nog steeds een mooie combi qua kleurtjes. En wat een mooie stoffen heb je in de USA gescoord!! Er staat ons nog heel wat moois te wachten. Wanneer begint de vervolgcursus? Moeten we nog lang wachten?
  Jullie ook een fijn Pinksterweekend gewenst.


  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, die is erg mooi. Die kleurencombi doet 't erg goed.Leuk is dat he.....bestellen in de US. Niet alleen leuk, maar wederom erg mooi.
  Je weet ons prima te boeien met je creaties.
  Prettige Pinksteren.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie top. En wat een mooie stoffen heb je gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen