http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

donderdag 4 oktober 2012

Kleedje

Ik heb wederom een borduurprojectje op mijn mooie machientje gemaakt. Dit moet een kleedje voorstellen voor de caravan. Ik hoop dat de kleur grijs bij het grijs en de rest in het interieur past. Ik wilde er nog een maken, maar halverwege kwam mijn machine vast te zitten en heeft de hele stof geruineerd. Op zich niet erg, want het was weer zo'n lap van de kringloop, maar ik baalde toch stevig. Ik heb steeds als dat ding zo helemaal uit zichzelf aan het werk is, dat ik met kromme tenen zit toe te kijken omdat ik er geen enkele invloed op uit kan oefenen. Als er dan iets misgaat, is het meestal een gebroken draadje, dat makkelijk te verhelpen is, maar deze keer was het echt mis. Niet helemaal perfect deze machine dus.
Ik zie ook dat het ding nog wel een boutje gebruiken kan.

groetjes, Alie

3 opmerkingen:

 1. Oooh, die is leuk zeg. Leuk design, mooie kleuren.....helemaal goed.
  't Lijkt mij ook erg spannend om alleen maar toe te kunnen kijken. Hoef je dan echt helemaal niets te doen? Ook niet de stof strak houden oid?

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee, ik hoef niets te doen. Net als bij de Silhouette (waar ik ook steeds met kromme tenen bij zit te wachten). Ik span de stof in een raam, wat ik dan vastklik aan het borduurmechanisme. En dan is het een beetje vergelijkbaar met de Silhouette waar het papier van voor naar achteren gaat. Alleen beweegt de naald niet heen en weer. Alleen op en neer en intussen zorgt de borduurunit dat het raam met de stof van voor naar achteren en heen en weer beweegt in zeer hoog tempo. Erg slim bedacht

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooooi kleed, hopelijk past ie goed bij de rest van de spulletjes in je 2e huis. Leuke kleurtjes ook.
  Ja ik zit ook wel eens met kromme tenen bij de Cameo. Dus ik begrijp jouw gevoel. Maar meestal gaat het gelukkig goed.

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen