http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

vrijdag 31 augustus 2012

Een gered t-shirt

Dit heb ik gedaan met een t-shirt waar vlekker op zaten die er niet uit willen. Ik ben helemaal bezig met uitzoeken hoe ik wat moet doen, dus een vlek was niet helemaal bedekt. Maar daar zit nou een bloemetje op :)

gr. Alie

4 opmerkingen:

 1. Volgens mij is je opzetje prima gelukt hoor, want ik zie geen enkele vlek. Mooi patroontje zeg! Ik kan me voorstellen, dat je niet bij je masjientje weg te slaan bent :O)

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb me even los kunnen rukken van mijn Cameo om jouw nieuwe creatie te bewonderen. Heb me trouwens net gebrand aan mijn lijmpistool. Niet grappig.
  Maar wat een mooie vlindertjes zijn dit!! Wauw. Je zou bijna expres een shirt verknallen :0)
  Zitten deze motiefjes allemaal voorgeprogrammeerd in de machine of moet je die, net als bij de Cameo, ergens kopen en downloaden?

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oei, dat is niet fijn. Heb je een grote brandblaar?
  Die borduurpatronen moet je kopen. Omdat dit een oudere machine is, zitten die op een kaart die je erin steekt. Die kaarten hebben destijds 100 euro gekost en zijn nu nog nauwelijks te krijgen. Gelukkig zaten er een aantal bij de machine. Ik kan de patronen ook downloaden. Kopen of als freebees. Maar die freebees zijn niet altijd even goed in elkaar gezet. Ook kun je zelf patronen ontwerpen, maar daar moet je weer dure software voor hebben. Alleen het probleem is dat deze machine niet meer kan communiceren met de moderne pc's, dus krijg ik een oude laptop van Leo's broer waar dat wel mee kan (compoort, floppydrive etc).

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen