http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

donderdag 3 november 2011


Hier weer twee kerstkaarten. De bovenste is van het Vintage Winter papier van Maja designs. Ik ben helemaal weg van deze pad. Er zit zoveel in! Het afdrukje is van Gillian Roberts en de tekst is ook uit de paperpad van MD

5 opmerkingen:

 1. Ooooh, krijg ik 't al sneller te zien dan ik had verwacht.'t Is inderdaad erg mooi papier en daar kun je nooit genoeg van in huis hebben. Komt dat even goed uit! Handig, dat er ook teksten in zitten.
  Met welk papier heb je dat 2e kaartje gemaakt?
  Is ook erg mooi en dat frivole ijskristal is om door 'n ringetje te halen :O)

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had geen zin om naar boven te lopen om te kijken wat voor papier het was toen ik dit bericht postte. Nu heb ik dat natuurlijk toch even gedaan. Ik moet mijn weinige blogfans tenslotte tevreden houden. Het papier is van Kars X-mas collection pad.
  Ik heb ook jouw raad opgevolgd en een van de vele sketches die ik van jou had, gebruikt. handig hoor. Werkt supersnel als je even geen inspiratie hebt.

  gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi ALie,
  het is al weer even geleden, en wat heb ik een hoop gemist....wat een mooie layouts en prachtige kaarten, zo ook deze 2 superleuk, ik krijg er kerstinspiratie van :)
  groetjessssssss

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die sketches zijn superhandig. Ik maak er zelf ook regelmatig gebruik van. Soms voeg ik 'n scrappie toe of leg ze net iets anders. Heb je iedere keer weer wat origineels :O)

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooooooooi. Vooral die bovenste. Zo mooi met dat blauw. Het is inderdaad mooi papier. En die frivole sterren blijven super.
  Ik gebruik ook vaak sketches van internet. Ideaal.

  Gr.GZ

  BeantwoordenVerwijderen