http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

woensdag 23 november 2011

Exclusief

Een van Leo's meest exclusieve ontwerpen in de tijd dat wij ons bedrijf hadden, was wel dit bruidstoilet. Leer en metaal: helemaal kinky voor dit paar. 200 uur werk zat erin! Het probleem was dat de bruidegom erg ijdel was en een mooiere outfit wilde dan zijn bruid. Dat kon natuurlijk niet, maar Leo heeft het keurig opgelost. De foto moesten we helaas uit een krant halen, dus die is niet zo mooi. Ondanks alle werk van Leo vergaten ze steeds om ons goede foto's te mailen. Maar ik vond een romantische LO wel geschikt ondanks deze stoere kleding. Het papier is van Maja Designs, de randpons van Martha Stewart. Niet teveel opsmuk.

gr. Alie

2 opmerkingen:

 1. Wauw.....200 uur, da's 5 hele werkweken! Maar 't resultaat is dan ook helemaal super zeg. Heel apart en heel erg mooi gemaakt.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een bijzonder stel. En dat de man nog ijdeler was dan zijn vrouw, ha ha, dat is wel grappig. Hij doet me een beetje aan een pauw denken.
  Leo heeft wel echt iets moois gemaakt!! Jammer dat ze jullie geen goede foto's hebben gemaild. Beetje raar. Je zou toch denken dat ze de foto's wel aan de maker zouden willen sturen.
  Wanneer zijn jullie trouwfoto's aan de beurt?

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen