http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

donderdag 27 oktober 2011

Alweer een kerstkaart


Hier weer een kerstkaart. Alweer met borduurwerk. Ik vind dat zo'n lekker gepruts voor bij de tv of gewoon met een muziekje erbij.
De mal weet ik zo niet meer.
Het afdrukje is van Gillian Roberts (of zit ik nou fout met de naam?). En het papier is een vel van Heidi Grace, dat niet meer verkrijgbaar was, maar waar Gerrittina nog een voorraadje van had. Dank je wel G. Het frivole kristal heb ik met lijm bespoten en toen met glitter bestrooid.
Zo, nu hoef ik geloof ik geen kerstkaarten meer te maken.

gr. Alie

2 opmerkingen:

 1. Jij hebt de stoom er weer in he! Het resultaat mag dan ook zeker gezien worden.Handig hoor....zo'n prive-opslagplaats. Zou ze voor mij ook nog iets hebben liggen?

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou je het zegt. Ik heb vandaag weer inkopen gedaan bij de Action. Leuke kerstpapierblokjes en 3D stickertjes, voor weinig!! Dus dames.....dan weet je waar je morgen naar toe moet. Er waren ook leuke kerststempeltjes, erg goedkoop. Ik heb me kunnen beheersen. Dat vond ik zo knap van mezelf, ik heb ze terug gelegd.

  A, het is een mooie kaart geworden. Leuk die ster met glitters. Ik ben wel jaloers op je....jij bent al klaar voor de kerst. Ik nog lang niet.

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen