http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

zondag 6 september 2015

De afgelopen weken

Ik ben nog aardig productief geweest in de afgelopen tijd. Kijk en huiver....
 Twee blokjes voor een New York Beauty quiltje. Het is een oefenprojectje, want deze manier van naaien is niet erg makkelijk te noemen. Veel oefenen dus
 Omdat mijn Farmers Wife nu op de stapel ligt om verder afgewerkt te worden, heb ik weer ruimte voor een nieuw project.  Ik ga maar gewoon door op het pad van de sampler quilts, en ben nu begonnen aan blokjes voor de Civil War Diary quilt. Dit is een ontwerp uit de tijd van de Amerikaanse Burgeroorlog en ik heb er ook de bijpassende reproductiestoffen voor gespaard.
 Dit is een blokkenrol. Een klein quiltje met daaraan een stuk tafelzeil waar op de achterkant de stukjes van een te maken blok in het juiste patroon opgerold kunnen worden om een pringles bus. Net als bij een puzzelrol dus. 
 In de Pringlesbus zitten wat naaispulletjes, zodat ik alles handig mee kan nemen en ook onderweg of tijdens een quiltbee kan gaan maken
Dit zit erin: een naaitasje en een opvouwbaar prullebakje voor het naaiafval, zoals draadjes.

Dat was wel weer genoeg voor vandaag. 
Bedankt voor het kijken en een fijne dag gewenst 
van
de Priegelmiep

7 opmerkingen:

 1. Alie, wat een productie! Je hebt het tempo er lekker in en het is allemaal even mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, jij bent ook al zo lekker bezig. Die eerste 2 blokjes zijn qua kleur helemaal mijn ding.Je reproductiestofjes zijn goed geslaagd voor dit project. En die rol.......ben er stil van hihi. Wat leuk en wat 'n gepriegel.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zooooooooooo hé, jij bent goed bezig. Krijgt Leo nog wel te eten? Daar heb je vast geen tijd voor. Ha ha en voor boodschappen doen al helemaal niet natuurlijk. Die eerste blokken lijken wel AJ's, lekkere felle kleurtjes. Prachtig. En wat een gemak om alle spulletjes zo bij de hand hebben. Petje af hoor Alie.

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal het maar meteen wereldwijd bekennen. Ik kook zelden en de boodschappen besteed ik ook graag uit. Maar we hebben een goede taakverdeling hoor. Ik kijk of er in huis dingen moeten gebeuren en of er gewassen moet worden en andere dingetjes. En soms blijft het niet bij kijken alleen. Maar vooral maak ik mezelf nuttig door productie te maken opdat ik jullie kan vermaken
   gr. Alie

   Verwijderen
  2. Ik vind het een hele goede taakverdeling!! Vooral niets aan veranderen. Ik word graag vermaakt.
   Gr. GZ

   Verwijderen
 4. Jemig zus! Dat is echt een behoorlijke productie! En vooral die rol vind ik ontzettend leuk en ingenieus! Ga zo door!
  liefs van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja prachtig de NY beauty ik vind ze schitterend met de batiks, zelf heb ik haar afgemaakt maar toch werd het echt niet makkelijker, ik vind het gewoon een lastig blok, maar een overwinning als ze af is!
  Handig je blokkenrol en naaispulletjes opbergwerk!
  Veel plezier met al je werkjes!
  fijne dag,
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen