http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

woensdag 15 april 2015

Weer een rij voor mijn boerinnetje

Vandaag is het een mooie dag voor foto's van mijn laatste rij aan de Farmers Wife. Nog een rij van vijf, een van drie en dan mag de laatste eraan. Dus het einde is in zicht. Voor de liefhebbers een close-up van de blokjes. Maar als geheel ben ik er ook erg tevreden over. 




Bedankt voor het kijken en een fijne zonnige dag verder gewenst van de Priegelmiep

8 opmerkingen:

 1. Wauw, dit wordt prachtig! Zijn 't allemaal verschillende patronen of heb je er ook dubbelen tussen zitten? Zover ik kan zien, denk ik 't niet. Maar dat kan natuurlijk ook aan de verschillende kleurencombi's liggen.
  De oranje rand doet 't erg goed.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jazeker, het zijn allemaal verschillende blokken. Zo'n quilt heet een sampler en dat houdt in dat alle blokken anders zijn. Er zijn ook samplers met meer dan 200 blokken of andere vormen, zoals de Dear Jane. Dat zijn blokjes van 10x10 cm, dus daar zitten wel heel kleine stukjes verwerkt in zo'n blok. En dan heb je nog de Nearly Insane. Die heeft 98 blokken van 15x15 cm en daar zitten in sommige blokken 200 stukjes of meer!. dan werk je dus ongeveer op de vierkante cm. Daarna ben je waarschijnlijk zo insane dat je gillend afgevoerd moet worden in een dwangbuis. Ik ben dan ook niet van plan om die te gaan maken.
   gr. Alie

   Verwijderen
 2. Toch zal ze minimaal 1 blok moeten maken op zo'n klein formaat, want deze jongen wil toch zeker wel een echte Aliequilt in mijn poppenhuis;-p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vrees dat Alie daar geen tijd voor zal hebben met alle lopende projecten. ☺

   Gr. GZ

   Verwijderen
 3. Ooh, stond dat nog niet vast dan ? Lijkt mij nl. erg logisch....hihi.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi Alie!! Wat staat dat oranje lekker fleurig hé?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig! Wat wordt die mooi. Zulke mooie warme kleuren. Dat verdient een schouderklopje!

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hij is nog steeds prachtig. Je maakt dus niet alle blokken? Je bent eerder klaar dan ik hier ligt alles al een tijdje stil.

  BeantwoordenVerwijderen