http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

woensdag 29 april 2015

Sneak peakDe afgelopen tijd heb ik veel op mijn kamer zitten spelen met mijn lapjes. Ik had een Jelly roll van batik stoffen die ik graag wilde verwerken. Een Jelly roll is een serie van 40 verschillende soorten stof aan repen van 2,5 inch gesneden en 110 cm lang. Tjonge wat kun je daar een lol mee hebben. Ik heb er een prachtige achtergrondstof bij gekocht en ben druk doende geweest met stukjes snijden en aan elkaar zetten (met de machine). Een heerlijke bezigheid en ik vermaak me dus kostelijk met al die mooie kleurtjes. 
Ik ben nu op eenderde van de quiltgrootte en heb de losse blokken op een doek gespeld die voor mijn (open) kast als gordijn hangt. Dat is mijn designwall en zo kan ik steeds kijken hoe ik de kleurverdeling verder wil hebben en er nog wat aan veranderen tot ik tevreden ben. 
De quilt wordt precies even groot als de kast en dan komt ie ook als gordijn voor de kast. Lekker multifunctioneel: ik zit niet tegen de inhoud van de kast aan te kijken maar kan toch overal goed bij. En ik heb natuurlijk een heerlijk uitzicht vanuit mijn schommelstoel, die ik hier nu heb aangeschaft. 

Wordt vervolgd. Bedankt voor het kijken en een prettige dag toegewenst van de 
Priegelmiep

3 opmerkingen:

 1. Van zo'n kleurig uitzicht zou ik ook erg blij worden. Zo'n gelli roll is superhandig; Ik heb 't voor de zekerheid maar eventjes gegoogled.
  Leuk idee om 't voor de kast te hangen. Het ziet er nu al bijzonder vrolijk uit....

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi om te zien dat je weer zo lekker bezig bent met je lapjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi. Lekkere vrolijke kleuren zijn dit.
  Ik ben bang dat je straks nergens meer aan toe gaat komen. Je zit in je schommelstoel alleen maar naar al dat moois te kijken...... Wij genieten met je mee hoor.

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen