http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

dinsdag 20 januari 2015

Halloweenhuisjes voor een jarige

Voor een jarig blogmaatje heb ik mijn wondermachine een keukenhanddoekje laten borduren. Ik viel helemaal voor dit patroon omdat zij nogal gecharmeerd is van halloweensfeertjes. En vogeltjes zie ik ook regelmatig voorbijkomen bij haar. Super toch, halloweenvogelhuisjes? Mijn masjientje had wel moeite met het werk en toen ik haar een minuutje of wat alleen liet, haalde ze een smerige streek uit waardoor het hele zaakje in de prullenbak moest en ik de nodige @#$%^*^^&( taal heb geuit. Maar daarna ging alles van een leien dakje. Ik moest een paar lapjes voeren en heel vaak heel veel verschillende kleuren draadjes, maar dat vind ik niet erg. Ik zit graag te kijken naar dat magische geheel.
Bedankt voor het kijken
Groetjes van de Priegelmiep

5 opmerkingen:

 1. Ik vind hem prachtig hoor Alie, mooie kleurtjes ook. Wat zal je blogmaatje hier blij mee zijn. En het thema past precies bij haar. Maar dat zo'n ding dan achter je rug om zo'n klerenstreek uithaalt. Dat betekent dus dat je altijd alert moet blijven. Nee, niet aardig. :0) Maar het uiteindelijke resultaat is prachtig.

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeft je masjientje evt. last van verlatingsangst oid? Als je erbij blijft, maakt 'ie namelijk de mooiste dingen. Ik ben er dan ook helemaal happy mee. Daar heb je me echt mee verrast.
  Nogmaals dankjewel!

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wonderbaarlijk, zo'n borduurmachine… Het resultaat is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Verlatingsangst??? Owww, wat moet ik daaraan doen? Gewoon de hele dag naast haar gaan zitten, of moet ze naar een psychiater?
  Gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen