http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

dinsdag 8 juli 2014De afgelopen weken ben ik regelmatig bezig geweest met mijn mandjes. Maar ineens had ik er genoeg van en wilde ik gisteren verder met mijn kerststerren. Helaas heb ik ook geen zin gehad om mijn mandjes te fotograferen, want dan moeten ze eerst gestreken worden en ik kan even geen mandje meer zien. Ik heb ze niet eens geteld, dus ik kan mijn mandjesmeter ook niet bijwerken.

Maar ik had wel zin om de sterren die ik voorzien had van een roden of witte rand te strijken.
Wat een lekkere kerstkleuren zijn het toch he.
Voor de quiltbezoeksters: ik vind die y-naad nog steeds erg lastig.
Voor  de niet quiltsters: zien jullie de kubussen ook? Als je goed kijkt en je ogen anders zet, kun je een ander plaatje zien, net als het plaatje van de heks die ook een mooie vrouw is.Groetjes van Alie

12 opmerkingen:

 1. Mooi hoor! Maarre... mn ogen anders zetten?? En nu zitten ze op mn achterhoofd...! Ach, ook wel weer handig in de klas :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmmm, ik heb 't met 'n ander brilletje geprobeerd, ben op kop gaan staan en heb de microscoop erbij gepakt, maar ik zie geen kubussen...
  Is ook niet zo erg hoor, want ik vind ze zo ook al erg mooi. Ben ook erg gecharmeerd van de kerstkleuren. Is de stof toevallig van Moda?

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou zeggen: ga over op de verrekijker. Ik durf te wedden dat Gerrittina het wel ziet. Moda, hoe raad je het. Het is een Charm pack van Moda afdeling Basic Grey

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja heel leuk je kubussen. twee partjes van het midden en één van de buitenkant vormen de kubus! En de kubus die gevormd wordt door de 3 verschillende blokken...en bedoel je met de y naad de buitenste ring van je blokjes? Dan kan je het kartonnetje omvouwen als je er een kant aan gemaakt hebt en dan gaat de tweede kant makkelijker!
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aha....nu valt 't kwartje ook bij mij.
  Leuk hoor, zo'n puzzelquilt haha.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, mooi zo. Het is goed uitgelegd. Ik zat al te bedenken om een foto te maken met de andere stukjes afgedekt, maar zo is het nog beter.

   Verwijderen
 6. Leuk dat je verschillende vormen kunt ontdekken hé? Ik weet niet precies welke naad je nog lastig vindt, maar het is in ieder geval niet te zien want het ziet er heel netjes uit hoor. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha, ha, ik zal maar gelijk opbiechten dat ik het zonder de uitleg niet had gezien. Maar wat een leuke stofjes. Het blijft leuk die nieuwe hobby van je. Het blijft me boeien.

  Gr. Gz

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, heb ik mijn weddenschap verloren. Ik dacht, zo'n fotografe, die kan de dingen goed anders bekijken. Nooit gedacht dat het zo moeilijk was om dat erin te zien. Misschien zag ik het vroeger ook niet. Leuk dat je geboeid bent door wat ik jullie voorschotel. Maar je weet nog niet half wat een plezier ik er zelf in heb.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan doe ik mijn halve idee gewoon dubbel en voeg nog wat extra plezier toe....voila!

   gr.Yvonne

   Verwijderen
 9. Ja ineens kan je zo genoeg hebben van een project,.. of in mijn geval van wel 10,.
  ;o)
  liggen hier ook nog mandjes waar niets meer aangedaan wordt en dat terwijl ik ze zo leuk vind!! Mooie sterren,..

  BeantwoordenVerwijderen