http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

woensdag 12 maart 2014

Weer geblokt

Ik ben weer ijverig geweest voor mijn quiltcursus. De rand is met flying geese gemaakt. Als je goed kijkt, kun je er inderdaad met een beetje fantasie vliegende ganzen in de driehoekjes zien. Een heel karwei, maar ik ben zo tevreden dat hij een kussen mag worden en onze woonkamer mag opfleuren. Op naar het volgende project.
Bedankt voor het kijken en een fijne zonnige dag allemaal.

gr. Alie

4 opmerkingen:

 1. Deze creatie mag idd. wel in 't zicht liggen. Dan kun je nl. iedere dag genieten van het prachtige design en de mooie kleuren. Zie ik 'n knoopjesmotief op de donkergroene lapjes? Dat 't veel werk was, zie je er wel vanaf........applaus!

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zijn geen knoopjes, maar vissenogen, uit de serie Atlantis. De stoffen komen uit de VS en uit Thailand.

   Verwijderen
 2. Nou die geese zie ik niet echt vliegen (ws te weinig fantasie, ha ha) maar zo'n kussen zie ik al wel helemaal voor me. Ik vind hem erg mooi geworden. Ik kan me voorstellen dat hier veel werk in zit maar dat je er wel veel plezier aan hebt beleefd. En wij nu ook weer, dus ga vooral zo door!!

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Soms zie je zo'n ganzenvlucht en dan lijken ze net driehoekjes. Maar ik moet zeggen dat ik zelf ook erg mijn best moet doen om het erin te zien. Fijn dat jullie het leuk vinden om naar te kijken

   Verwijderen