http://www.flickr.com/photos/kentbrew/6851755809/

vrijdag 28 december 2012

Mini album lady en river


In de afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met een minialbum te maken als kerstcadeautje voor Leo met als onderwerp Lady en haar vriendinnetje van het veldje. Het album heb ik gemaakt van dik grijsbord, wat nog best moeilijk te snijden is. Ik vind het jammer dat ik het niet kan snijden in allerlei vormen, dat zou natuurlijk ook heel erg leuk zijn. Sommige foto's zijn wat vaag. Dat ging per ongeluk, maar ik vind het eigenlijk wel leuk, omdat het een impressie van het album is. dus laat ik het maar zo. Op de achtergrond van de foto's zien jullie nog een glimp van mijn geborduurde kerstkleed. Dat heb ik al een aantal jaren en ik gebruik het elk jaar weer met veel plezier en trots.
Het album is ingebonden met een bandje dat een keer aan een balletje zat, maar wat Lady er binnen de kortste keren heeft afgeknauwd.
O ja, ook op sommige foto's nog een glimp van onze Iwan, die er altijd bij wil zijn als ik iets op tafel zet om te fotograferen.

groetjes, Alie 

2 opmerkingen:

 1. Nou, het geeft een goede indruk hoor. Mooi zeg. Leuk formaat, mooi papier, mooie versiersels! Zo kan ik nog even doorgaan. Daar ben je wel druk mee geweest denk ik. Hoe vond Leo het? Heb je het gesneden met de Sil? Ik durf dat eigenlijk niet.
  Ik zou het album trouwens wel bij Lady en haar scherpe tandjes uit de buurt houden. Dat zou erg zonde zijn.

  Gr. GZ

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, daar ben je zekers erg druk mee geweest.
  Wat 'n leuk idee om 't in te binden met dat bandje.Dat maakt 't een echt scrap album.
  Erg handig, dat je 't aan Leo gegeven hebt; Zo kun je er zelf ook nog van genieten haha.
  KLAPKLAPKLAP= staande ovatie.

  gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen